Superliga Romaniei Eduard Florescu: Nu sunt disperat să plec de la FC Botoşani
Data publicării:
Eduard Florescu, mijlocaşul celor de la FC Botoşani, spune că nu îşi doreşte să plece de la echipă, în ciuda zvonurilor din această vară. În plus, el promite fanilor că nu vor mai trăi cu sufletul la gură finalul de campionat ca anul trecut. 

"Venim după un eşec dureros, am întâlnit o echipă foarte bună, dar cred că am avut jocul la discreţie şi lucrul ăsta ne dă încredere pentru meciurile următoare. Suntem într-o zonă urâtă a clasamentului, dar având în vedere că suntem la începutul campionatului nu trebuie să fim disperaţi. 

Este o schimbare în jocul nostru, în sistem, după cum s-a văzut. Încercăm să ne adaptăm cât mai repede, cu siguranţă vom face o treabă bună. Pe mine mă avantajează oriunde aş juca, joc unde mi se spune, încerc să îmi fac treaba cât de bine pot şi să îmi ajut echipa. 

Nu sunt disperat să plec de la FC Botoşani, cum s-a vehiculat. Mă simt foarte bine aici, Botoşani este clubul care mi-a oferit totul, şi nu am cum să fiu disperat să plec. 

Va fi un meci dificil cu UTA, ca toate meciurile de altfel. Nu mai există meciuri uşoare. Toate sunt dificile. Vom lupta pentru cele trei puncte. Un target personal nu mi-am fixat în acest sezon. Vreau să iau meci cu meci, să îmi ajut cât mai mult echipa şi să nu mai trecem prin ce am trecut anul trecut. Promit!", a declarat Eduard Florescu. 

FC Botoşani a obţinut o singură victorie în acest sezon, 1-0 în deplasare cu Farul Constanţa. E drept, însă, că botoşănenii au un meci mai puţin disputat, după ce partida din etapa a IV-a a Ligii 1, cu FCSB, s-a amânat. 

Liviu Ciobotariu, sincer după înfrângerea lui FC Botoşani cu Hermanstadt: Am fost foarte slabi

FC Hermannstadt a obţinut prima sa victorie din noul sezon al Superligii de fotbal, 2-1 (0-1) cu FC Botoşani, sâmbătă, la Sibiu, într-un meci din etapa a 5-a.

FC Botoşani a deschis scorul prin Alin Şeroni (45+3), cu o lovitură de cap de la aproape 14 metri.

Sibienii au reuşit să revină şi să smulgă victorie după două faze fixe. Ianis Stoica (79) a egalat din lovitură liberă, cu concursul portarului Eduard Pap, iar Cristian Neguţ a marcat golul victoriei (90+2), dintr-un penalty acordat pentru henţ la Rijad Sadiku, lovitură de pedeapsă dictată în urma vizionării reluărilor video.

Gazdele au mai marcat o dată, prin Florin Bejan (47), dar golul a fost anulat în cele din urmă pentru ofsaid, scrie Agerpres.

”E dureros când primești gol în minutul 90. Trebuie să recunosc că prima repriză nu mi-a plăcut deloc. Aici mă refer la jucătorii mei. Nu am ținut deloc de minge. Nu am pasat. Am fost dominați clar. 

Îl felicit pe Șeroni. A făcut și astăzi o partidă foarte bună. În a doua parte ne-am mai echilibrat puțin. Au fost câteva situații de a marca, dar și o posesie progresivă destul de bună, însă am fost total nemulțumit de prima parte.

Încă o dată nu am reușit să avem agresivitate, ne-am plimbat pe lângă adversar, le-am dat posibilitatea să își creeze foarte multe ocazii de a marca, ceea ce nu e normal. Mijlocul nostru din teren a fost modest.

Am fost foarte slabi astăzi, în special în prima parte a jocului. E un rezultat care nu ne-a căzut bine”, a declarat Liviu Ciobotariu, la flash-interviu.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel