Superliga Romaniei Elevii lui Zeljko Kopic vor da totul pentru a învinge FCSB. Ce jucători „roș-albaștri” au fost menționați
Data publicării:
Derby-ul dintre Dinamo și FCSB se dispută duminică, 20 octombrie, începând cu ora 21:00, pe Arena Națională.

Antrenorul dinamoviștilor s-a declarat pregătit de derby-ul dintre Dinamo și FCSB, meci programat duminică și care contează pentru a XIII-a etapă a Superligii.

Zeljko Kopic va conta pe majoritatea jucătorilor săi principali, mulți dintre aceștia fiind recuperați complet după accidentări. Singurii jucători indisponibili vor fi Antonio Borduțanu și Andrei Florescu, dar antrenorul croat este încrezător că va triumfa în duelul cu elevii lui Elias Charalambous.

Totodată, Kopic a ținut să menționeze câțiva fotbaliști de la echipa adversă, spunând că toți jucătorii FCSB-ului au calitate.

Zeljko Kopic: „Noi vom da totul pentru a câștiga acest derby”

„Urmează derby-ul cu FCSB, împotriva echipei campioane, o formație cu jucători de calitate. De partea noastră, băieții sunt pregătiți pentru acest meci, singurii indisponibili sunt Antonio Borduțanu și Andrei Florescu, dar toți ceilalți jucători ai noștri sunt gata pentru acest joc.

Avem fanii de partea noastră, mă aștept la un fotbal de calitate de partea ambelor părți, dar la final sper ca noi să avem motive să sărbătorim. Suntem în primele șase echipe ale clasamentului și vom ieși pe teren cu gândul să câștigăm și să arătăm un fotbal de calitate în fața campioanei, că merităm respect și să câștigăm puncte.

Noi vom da totul pentru a câștiga acest derby, vom juca precum în toate meciurile, cu energie, cu multă intensitate. La fel și în următoarele meciuri pentru a reuși să terminăm sezonul regulat în top 6.

Dorim să avem posesia și să ne creăm șanse de a marca, e important să avem stabilitate în defensivă, pentru că FCSB are potențial ofensiv, ei știu cum să controleze jocul. Va fi un meci greu, însă nu ne vom schimba stilul de joc. La antrenamente avem energie, suntem într-un moment bun. Toți jucătorii sunt mulțumiți, pentru că acele conexiuni sunt mai puternice când ai o echipă completă. Suntem pregătiți de joc.

CITEȘTE ȘI Hakim Abdallah e pregătit de derby-ul cu FCSB și spune care este avantajul celor de la Dinamo

Știm că toți jucătorii lor au calitate, nu vom arăta mai multă atenție doar unora. Ei au avut rezultate foarte bune. Un derby este întotdeauna special, pe teren sau în afara lui, toată lumea este implicată și energia din jurul acestui meci este ridicată. Oricine face parte din acest derby trebuie să fie fericit și satisfăcut.

Adrian Șut e un jucător foarte important, face legătura între prima și a doua parte a terenului, mai apoi ei îl au pe Darius Olaru, care e principalul jucător, el organizează jocul între a doua și a treia parte a terenului, el face legătura între linii, e periculos în ultimii 30 de metri. Cunoaștem și calitatea lui Bîrligea. Toți jucătorii au calitate.

Nu cred că FCSB va menaja jucători la acest meci. Nu cred că se va întâmpla asta la acest derby, însă, sigur, orice este posibil. FCSB va juca în acest derby cu cei mai buni jucători pentru a câștiga partida.

Am înțeles că biletele sunt vândute în proporție de 70-80%. Nu contează dacă va fi sold-out sau nu, știu că atmosfera va fi fantastică și că suporterii noștri ne vor da multă energie”, a precizat Kopic, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Dinamo București ocupă locul 5, cu 18 puncte, în timp ce FCSB are cu două puncte mai puțin, clasându-se pe locul 7. După 12 etape disputate, echipa „câinilor roșii” a înregistrat patru victorii, două înfrângeri și șase remize.

Pe de cealaltă parte, formația „roș-albastră” are același număr de victorii, trei înfrângeri și patru rezultate de egalitate, fără a avea o etapă disputată, din a patra rundă, cu FC Botoșani (reprogramată pe 21 noiembrie).


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel