Superliga Romaniei Elevul eminent Ştefan Pănoiu, pregătit să fie titular la FC Botoşani
Data publicării:
Ştefan Pănoiu a prefaţat meciul dintre FC Botoşani şi Sepsi OSK, din etapa a IX-a şi dă semne că este pregătit să fie titularizat de Liviu Ciobotariu. 

Ştefan Pănoiu a luat nota 10 la Bacalaureat, dar spune că suporterii celor de la FC Botoşani sunt obişnuiţi să aibă elevi eminenţi în lot, dându-l exemplu şi pe Victor Dican, plecat la Farul Constanţa în această vară. 

"A trecut ceva timp de la examen, dar a fost o realizare foarte mare pentru mine, mai ales că în acelaşi an am şi promovat cu Rapid în Liga 1. A fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine. A necesitat destulă muncă. Dar voi la Botoşani sunteţi obişnuiţi cu fotbalişti foarte inteligenţi. L-aţi avut şi pe Victor Dican, care a luat 9,81 sau 9,90 la BAC. Cu domnul Iftime nu am apucat să vorbesc până acum, dar am înţeles de la Victor că este un om care apreciază oamenii care se axează şi pe partea educaţională. Acum sunt la facultate, în primul an", a declarat Ştefan Pănoiu. 

Ştefan Pănoiu, pregătit să fie titular la FC Botoşani 

FC Botoşani deschide etapa, împotriva celor de la Sepsi OSK, în deplasare. 

"Va fi un meci complicat, cu siguranţă. Ei trec printr-o perioadă destul de grea, dar au un lot bun, o echipă bună, au avut un joc consistent pe început de campionat. Sper să facem un joc bun şi să plecăm cu punct sau puncte acolo. Nu pot eu decide dacă voi fi titular, mister va face echipa în ziua meciului, vom vedea atunci. Sunt aici de aproape o lună, m-am cunoscut cu băieţii, m-am acomodat cu ei, cred că şi ei cu mine, am înţeles ce vrea mister de la noi şi sunt pregătit să joc cât se poate de mult. 

Fizic mă simt bine, am făcut antrenamente bune, mai ales că am avut pauza asta, cu echipele naţionale, am putut încărca din punct de vedere fizic, sunt la capacitate bună. 

Sistemul folosit de mister mi se potriveşte, poziţia de inter în dreapta mi se potriveşte, pot juca mult în interior şi pot crea lucruri bune. Concurenţa nu are de ce să mă sperie, pentru că oriunde aş merge, există concurenţă pe post. Asta înseamnă să ai o echipă competitivă. Concurenţa poate să aducă doar beneficii, pentru că tragi mai tare de tine să îţi păstrezi locul", a mai precizat fotbalistul. 

Sepsi OSK a pierdut în etapa a opta contra celor de la Oţelul Galaţi, scor 0-2, meci în urma căruia neamţul Bernd Storck a fost demis. FC Botoşani a pierdut cu acelaşi scor pe teren propriu contra celor de la Petrolul Ploieşti. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel