Fotbal Elias Charalambous, bucuros de triumful din Supercupa României: „Un trofeu rămâne mereu în istorie”
Data publicării:
Antrenorul cipriot Elias Charalambous și-a mai adăugat un trofeu în palmares, după ce echipa FCSB a trecut de Corvinul Hunedoara, scor 3-0, în Supercupa României.

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, joi seara, în conferința de presă susținută după victoria în fața formației Corvinul Hunedoara, scor 3-0, din Supercupa României, că era foarte important ca jucătorii săi să înceapă noul sezon prin câștigarea unui trofeu.

„Un trofeu rămâne mereu în istorie și în memoria jucătorilor. Era foarte important pentru noi să începem sezonul prin câștigarea unui trofeu. Sunt foarte bucuros și fericit pentru jucători. Stadionul acesta ne place cu adevărat, creează o atmosferă frumoasă și se pare că ne merge bine aici.

Dar indiferent unde vom juca în acest sezon vom face totul pentru a câștiga și a ne bucura fanii. Depinde ce decide clubul, dacă dorește să jucăm aici sau în altă parte, acesta nu este un lucru pe care să îl hotărăsc eu”, a afirmat tehnicianul.

„Marius Ștefănescu este cu siguranță bucuros”

Charalambous s-a arătat mulțumit de jucătorii veniți la echipă în această pauză competițională și este convins că ei vor ajuta formația FCSB în noul sezon.

„Marius Ștefănescu este cu siguranță bucuros, a marcat, a câștigat încă un trofeu. Eu sunt mulțumit de toți jucătorii care au venit, au demonstrat azi că ne pot ajuta. Noi am vrut ca jucătorii care au participat la EURO să se odihnească puțin, însă unii dintre ei au dorit să joace chiar și azi. Nu au putut face asta, pentru că era prea devreme, dar de mâine se vor alătura echipei în pregătirile pentru meciurile din cupele europene.

Acum trebuie să ne odihnim și să ne pregătim pentru meciurile care încep săptămâna viitoare. Avem un lot numeros, iar din punctul meu de vedere este cel mai bun lucru pentru noi, să jucăm meciuri din trei în trei zile”, a mai precizat antrenorul formației campioane.

FCSB a cucerit Supercupa României la fotbal, după ce a învins formația Corvinul Hunedoara, cu scorul de 3-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul „Steaua” din București, scrie Agerpres.

Abia transferat la echipa „roș-albastră”, Marius Ștefănescu a fost autorul celui de-al doilea gol al partidei (52), primind o pasă decisivă de la Daniel Popa, totodată transferat în vara acestui an.

Pentru cele două formații vor urma meciurile din cupele europene, ambele în deplasare, săptămâna viitoare, FCSB cu sanmarinezii de la Virtus AC, iar Corvinul cu maghiarii de la Paksi FC.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel