Superliga Romaniei Elias Charalambous și Mihai Pintilii, mândri de succesul din SuperLiga. „Mă bucur că a venit și patronul la meci”
Data publicării:
Elias Charalambous și Mihai Pintilii au sărbătorit câștigarea titlului SuperLigii, după 9 ani în care FCSB nu a mai reușit să ridice trofeul.

Charalambous și Pintilii, colaborare de succes

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, sâmbătă seara, la finalul partidei cu CFR Cluj, după ce el și jucătorii săi au primit medaliile de campioni, că succesul din acest sezon este unul fantastic.

„Este un moment fantastic pentru jucători, pentru fani, este o mare bucurie că am câștigat titlul. Mă bucur că a venit și patronul la meci, este clubul lui, a investit bani aici. Sezonul următor vom încerca să dăm din nou tot ce avem mai bun în noi pentru acest club, pentru acești suporteri. Și sperăm să reușim să facem aceleași lucruri frumoase”, a spus tehnicianul, la Digisport.

„Ca să câștigi ceva este obligatoriu să treci prin momente mai dificile, așa mi s-a întâmplat și mie. știam asta dinainte, dar eu cred că sunt suficient de puternic pentru a ieși cu bine din asemenea momente mai dificile. Acum nu îmi doresc decât să merg la petrecere împreună cu jucătorii, cu suporterii și familia mea”, a adăugat Charalambous.

Delegatul echipei de fotbal FCSB, Mihai Pintilii, a declarat și el, că de acum încolo, pentru jucători urmează ceea ce este mai greu și anume să demonstreze în cupele europene.

„Meritul este al jucătorilor, am spus-o întotdeauna. Mă bucur că am câștigat titlul după nouă ani. Mă bucur că sunt jucătorii fericiți pentru că știu ce înseamnă să câștigi un titlu. Dar acum urmează ce e mai greu, să demonstrăm în Europa”, a afirmat el.

CITEȘTE ȘI Pintilii e mulțumit după câștigarea titlului din SuperLigă: „Că-i nea Gigi, că suntem noi, nu mai contează!”

Pintilii, care face parte din staff-ul tehnic condus de Elias Charalambous, a menționat că meciul cu CFR Cluj nu a contat, având în vedere atmosfera făcută de suporteri în tribune.

„Pentru noi azi nu a mai contat meciul cu CFR Cluj. Când am ajuns și am văzut un stadion plin... nu mai puteam să le zicem ceva. Nici la pauză nu am putut să le zicem nimic băieților, pentru că a fost senzațional totul în această seară. Iar meritul este al jucătorilor. A fost un an cu presiune, cu încărcătură mare psihică, emoțională, iar acum jucătorii merită să se distreze”, a precizat fostul fotbalist, citat de Agerpres.

FCSB a fost învinsă de CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Arena Națională, într-un meci din a noua etapă a play-off-ului SuperLigii.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel