Tenis Elizabeta Samara a câştigat Liga Campionilor la tenis de masă
Data publicării:
Performanţă extraordinară reuşită de Elizabeta Samara, care a câştigat pentru a cincea oară Liga Campionilor la tenis de masă. 

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a câştiga pentru a cincea oară în carieră Liga Campionilor europeni şi pentru a treia oară consecutiv cu formaţia poloneză KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, care s-a impus în ambele manşe ale finalei cu Etival ASRTT (Franţa).

Vineri seara, KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg a câştigat acasă cu scorul de 3-1, un punct fiind adus de Samara, care a trecut de Marie Migot cu 3-2 (11-7, 11-8, 9-11, 6-11, 6-5). Celelalte puncte ale învingătoarelor au fost reuşite de Xiaoxin Yang, 3-0 (11-5, 11-9, 11-7) cu românca Camelia Iacob-Poştoacă şi 3-0 (11-9, 11-4, 11-8) cu Jieni Shao. Punctul de onoare al echipei din Hexagon a fost câştigat de Shao, 3-1 (12-14, 11-8, 11-9, 11-7) cu Fu Yu.

În tur, KTS Ene Siarkopol Tarnobrzeg s-a impus cu 3-2. Samara a fost învinsă de Migot, iar Iacob a pierdut ambele partide, 0-3 cu Xiaoxin Yang şi 0-3 cu Fu Yu, scrie Agerpres.

"Ce meci! Sunt încântată de performanța întregii echipe. În această seară mi-am arătat puterea mentală, întrucât meciul ar fi putut merge în orice direcție. Sunt încântată că am ieșit câștigătoare de data aceasta", a spus Elizabeta Samara, imediat după finala Ligii Campionilor.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Tenis

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Stiri CS United, tot mai aproape de titlul național la Futsal

CS United Galați mai are nevoie de un singur succes...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu îi răspunde lui Cornel Sfaițer: „Oțelul Galați nu a depins de Politehnica Iași, sub nicio formă!”

Agerpres

„Oțelul a avut un parcurs fantastic”, crede Pușcaș. Echipele fruntașe din play-out, „în vacanță”

Agerpres

Dorinel Munteanu, varianta Rapidului de antrenor? „Are spirit de luptă!”

Facebook FC Universitatea Cluj

Dan Nistor nu vrea să mai joace împotriva Oțelului. „La Galați, topoarele pe masă, săbiile...”

pixel