Superliga Romaniei Emil Săndoi, precaut înainte de partida cu UTA Arad
Data publicării:
Poli Iași va evolua în deplasare, în fața celor de la UTA Arad, într-un meci care contează pentru a X-a etapă a Superligii.

Echipa condusă de antrenorul Emil Săndoi a reușit victoria în cadrul etapei anterioare, câștigând cu 2-0 în fața celor de la Universitatea Craiova. Victoria de pe teren propriu a venit chiar la debutul antrenorului pe banca tehnică a ieșenilor, meciul din a X-a etapă a Superligii bifând, pentru Săndoi, cea de-a 200-a partidă în calitate de antrenor principal în prima ligă din România.

Tehnicianul celor de la Poli Iași a declarat, în conferința premergătoare meciului cu arădenii, că se așteaptă la un duel dificil, mai ales că în fruntea echipei adverse se află Mircea Rednic. Totuși, Săndoi vrea ca elevii săi să aibă continuitate în ceea ce privește rezultatele, astfel că obiectivul este victoria în deplasarea la Arad.

Săndoi: „Ne dorim un rezultat pozitiv, în continuare, pentru a confirma rezultatul cu Craiova”

„Venim după un rezultat pozitiv, o victorie, suntem conștienți că ne așteaptă o partidă dificilă, pentru că UTA Arad are pe bancă un antrenor cu experiență, are un lot valoros cu mulți jucători străini. Din punctul meu de vedere, au o omogenitate în cadrul grupului, pentru că mulți dintre ei au jucat și în campionatul trecut.

În ceea ce ne privește pe noi, avem un jucător care va lipsi, este vorba despre (Mihai) Bordeianu, care a fost suspendat pentru acumularea de cartonașe. A fost foarte importantă victoria în fața Universității Craiova (2-0), dar este mai importantă continuitatea pe care o ai în rezultate. Ne dorim un rezultat pozitiv, în continuare, pentru a confirma rezultatul cu Craiova.

Sunt câteva echipe din campionatul nostru care, din punct de vedere al valorii individuale dar și al valorii colective, cred că sunt puțin peste celelalte, dar nivelul este, în rest, destul de echilibrat. Ne dorim să avem continuitate în rezultate pozitive.”, a declarat Emil Săndoi, în conferința de presă dinaintea duelului cu UTA Arad.

CITEȘTE ȘI Mircea Rednic vrea să înlăture ghinionul de la echipă în meciul cu Poli Iași

Meciul dintre UTA Arad și Poli Iași, din a X-a etapă a Superligii, are loc luni seară, de la ora 18:00, pe arena „Francisc Neuman” din Arad.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel