Superliga Romaniei Eugen Neagoe, la debutul pe banca Gloriei Buzău: „Eu cred că meritam să câștigăm. Oțelul Galați n-a avut nicio ocazie”
Data publicării:
Noul antrenor al Gloriei Buzău a transmis concluziile după remiza albă din a IX-a etapă a Superligii, cu Oțelul Galați.

Antrenorul Eugen Neagoe a debutat cu o remiză pe banca tehnică a Gloriei Buzău, după ce oficialii au decis să încheie colaborarea cu Andrei Prepeliță.

Noul tehnician al echipei a declarat că echipa sa merita să câștige duelul cu elevii lui Dorinel Munteanu, mai ales că buzoienii au avut mai multe ocazii de a marca. Constantin Budescu, introdus în echipa de start, a avut o prestație excelentă în meci.

Eugen Neagoe: „Cred că am fost echipa mai periculoasă”

„Un punct de plecare, dar cred eu că meritam să câștigăm după cum s-au desfășurat ostilitățile. Oțelul Galați nu a avut nicio ocazie, doar un șut pe lângă poartă au avut, în rest nu-mi amintesc să fi avut nicio ocazie. Cred că am fost echipa mai periculoasă.

Sigur, dacă nu reușești să marchezi, nu poți să câștigi jocul. Dar a fost un joc bun, băieții au avut o atitudine normală, așa cum trebuie să o avem. Nu am făcut multe greșeli pe faza defensivă. Mi-aș fi dorit să avem mai multe reușite pe faza de atac, dar cred că a fost un joc bun.

Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au venit, au fost alături de noi în această seară. Sincer, mi-aș dori ca la fiecare joc să fie și mai mulți suporteri în tribună, să fie alături de echipă, pentru că doar așa vom putea să reușim. Noi vom face tot ce depinde de noi și eu, ce depinde de mine, ca Gloria Buzău să rămână în prima ligă.

Eu mi-aș dori să jucăm și mai curajos. Problema se pune astfel: când putem și când nu putem. Este normal, când nu avem mingea, să ne apărăm foarte bine, iar când avem mingea, să atacăm și să o facem cât mai bine. În această seară, era perfect dacă reușeam să marcăm golul. Defensiv, una peste alta, am reușit să îi blocăm foarte bine și să nu le dăm aproape nicio șansă.”, a declarat antrenorul buzoienilor, după meciul de sâmbătă seară.

Budescu, „un băiat care și-a făcut treaba de câte ori a intrat în teren”

„Știam că nu vor ști ce prim 11 vor alinia noi, dar sigur, și încrederea pe care mi-au dat-o în urma antrenamentelor pe care le-am avut, iar pe Budescu îl știu, am mai lucrat împreună, este un jucător foarte valoros, m-am înțeles foarte bine cu el. Un băiat care și-a făcut treaba de câte ori a intrat în teren.

N-am avut nicio problemă cu el, ba dimpotrivă. A făcut un efort foarte mare. Eu cred că așa trebuie să arate de la joc la joc, Budescu trebuie să arate mai bine, pentru că are o calitate extraordinară și trebuie să o pună în slujba echipei. De aceea, și este aici. Atâta vreme cât este sănătos și își va aduce aportul, cu siguranță va juca.”, a mai spus Eugen Neagoe, după rezultatul de egalitate cu Oțelul Galați.

Gloria Buzău se află pe ultimul loc în clasament, cu șase puncte, în timp ce Oțelul Galați se clasează pe locul 2, în spatele liderului „U” Cluj, cu 16 puncte.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel