Superliga Romaniei Eugen Trică şi-a făcut praf jucătorii. "Dacă vor să meargă în Liga 2, să meargă"
Data publicării:
Eugen Trică nu a fost deloc mulţumit de prestaţia echipei sale, FC U Craiova 1948, în partida cu FC Voluntari, din playout. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0, iar oltenii rămân la retrogradare. 

După meci, Eugen Trică i-a făcut praf pe jucătorii lui FC U Craiova 1948. 

”Explicațiile sunt simple. Am început meciul foarte bine, am dominat adversarul, am recuperat foarte repede mingea. Astăzi am dat cu piciorul unei șanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine. Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală.

Mai departe vine inteligența jucătorului. Eu dacă le spun ceva la pauză și ei nu respectă, înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta, eu am avut o discuție și i-am întrebat dacă sunt conștienți de ocazia ratată, practic s-a jucat rămânerea în prima ligă. Dacă își doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2”, a spus Eugen Trică după meci. 

Florin Pîrvu, pe de altă parte, a criticat arbitrajul 

Ricardinho, de la Voluntari, a fost eliminat încă din prima repriză. Fundaşul a văzut direct cartonaşul roşu după o fază la care se putea da cel mult un cartonaş galben. 

”Dacă mă întrebațiî înainte de joc dacă ne mulțumim cu un egal, spuneam că suntem. Dar, cu eliminarea unui om, ne declarăm mulțumiți. Efortul a fost unul enorm. Jucând la trei zile, ne afectează foarte mult. Trebuie să îi facem pe băieți foarte bine atât fizic, dar și mental.

În timpul jocului, am fost linișit. Am crezut că poate să revină asupra deciziei. A trebuit să luptăm așa în restul jocului. Din păcate, ne afectează. Avem nevoie de toți jucătorii. Sunt greșeli de arbitraj care nu sunt voite. Sper să nu se mai întâmple împotriva noastră!”, a declarat Florin Pîrvu.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel