Fotbal Fanii Barcelonei strâng fonduri pe TikTok pentru transferul lui Nico Williams
Data actualizării:
Data publicării:
Fanii FC Barcelona au început să contribuie cu sume simbolice de bani în contul oficial al clubului pe TikTok, într-o încercare de a sprijini echipa catalană să obțină semnătura talentatului atacant Nico Williams de la Athletic Bilbao.

Extrema de 22 de ani, Nico Williams, a devenit un obiectiv major de transfer pentru cluburile de top din Europa, după ce a impresionat în seria de șapte victorii consecutive ale Spaniei la Campionatul European. Williams a marcat două goluri, inclusiv cel de deschidere în victoria Spaniei cu 2-1 împotriva Angliei în finală, și a arătat o colaborare promițătoare cu atacantul Barcelonei, Lamine Yamal, desemnat cel mai bun tânăr jucător al turneului.

Fanii Barcelonei speră acum să vadă un duo ofensiv format din Yamal și Williams, trimițând fonduri către clubul care a întâmpinat dificultăți financiare în ultima perioadă. Comentariile lor pe TikTok includ mesaje precum "Semnați cu Nico", "Avem nevoie 100% de Nico" și "Pentru Nico Williams".

Conform Transfermarkt, valoarea de piață a lui Williams este de 70 de milioane de euro, în timp ce presa spaniolă raportează că clauza de reziliere a jucătorului este de 58 de milioane de euro. Cu toate acestea, donațiile fanilor, etichetate drept "recompense" pe TikTok, nu vor aduce un ajutor semnificativ clubului, deoarece sumele variază între 5 cenți și un euro, iar rețeaua socială reține o parte considerabilă din fonduri.

Nico Williams, pe numele complet Nicholas Williams Arthuer, este un fotbalist spaniol de origine ghaneză, născut pe 12 iulie 2002. El joacă pe postul de extremă pentru echipa Athletic Bilbao din LaLiga. Fratele său mai mare, Iñaki Williams, este și el fotbalist la Athletic Bilbao.

Nico Williams s-a remarcat prin viteza și abilitățile sale tehnice, devenind unul dintre cei mai promițători tineri jucători din Spania. A avut o performanță deosebită la Campionatul European de Tineret, contribuind la câștigarea trofeului de către echipa națională a Spaniei și marcând goluri importante, inclusiv în finala împotriva Angliei. Datorită acestor realizări, a atras atenția unor cluburi de top din Europa, inclusiv FC Barcelona.


Autorul articolului: Tudor Polojan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...



logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel