Superliga Romaniei Farul Constanţa, făcută şah mat la Cluj în 30 de minute. Elevii lui Hagi, de nerecunoscut
Data actualizării:
Data publicării:
CFR Cluj s-a distrat în prima repriză cu Farul Constanţa, în ultimul meci din playoff. 

Clujenii au deschis scorul încă din minutul 7, din penalty, prin Ciprian Deac. Deac a avut nevoie de două execuţii de la punctul cu var pentru a deschide scorul, după ce pe prima a ratat-o, dar a repetat-o pentru că mai mulţi jucători de la Farul Constanţa au intrat în careu înainte de execuţie. 

Panagiotis Tachtsidis, jucătorul intrat în conflict cu Adrian Mutu, a fost cel care a majorat diferenţa de scor în minutul 16, cu un şut superb de la marginea careului, din prima, fără preluare. 

În minutul 22, Muhar a profitat de o ieşire greşită a lui Buzbuchi la o centrare şi a înscris cu capul, din apropierea porţii, pentru 3-0. 

În minutul 30, Daniel Bîrligea a marcat şi el, însă golul a fost anulat pentru offside. În minutul 38, Daniel Bîrligea a reuşit, totuşi, să facă 4-0, cu un şut deviat din marginea careului. 

Farul Constanţa a fost de nerecunoscut în prima repriză a meciului cu CFR Cluj, elevii lui Hagi nereuşind să pună în pericol poarta lui Răzvan Sava. În meciul tur, Farul s-a impus la Ovidiu cu 5-1. În urma acestui rezultat, Farul Constanţa ar putea pica pe locul 5 în clasament, dacă Sepsi Sf. Gheorghe o învinge pe Universitatea Craiova. 

Având în vedere rezultatul din prima repriză, este greu de crezut că CFR Cluj mai poate pierde meciul şi, astfel, îşi asigură locul 2, care duce în preliminariile Conference League. 

Asta înseamnă că Universitatea Craiova ar urma să joace barajul de calificare în preliminariile cupelor europene cu echipa care va câştiga barajul din playout, Oţelul sau Universitatea Cluj. 

Mihai Rotaru, supărat că Universitatea va trebui să mai joace încă un meci 

"Statistic vorbind, probabilitatea este foarte mare să jucăm barajul. 90% vom juca barajul. Ceea ce e o prostie. Joci tot sezonul într-un singur meci. Mai bine mergem la cazino direct. Poate vom avea accidentaţi după meciul cu Sepsi. Poate vom avea suspendaţi! Şi tot sezonul se joacă într-un meci de baraj, într-o singură manşă. Mi se pare grotesc!", a declarat Mihai Rotaru la Fanatik Superliga. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Cum arată programul etapei a X-a din Superliga

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat programul...

Superliga Romaniei Meciul Oțelului Galați cu CFR Cluj se amână din nou

Partida din a șasea etapă a Superligii, dintre Oțelul...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel