Superliga Romaniei Farul Constanţa şi Oţelul Galaţi au remizat, în etapa 27 a Ligii 1. Rezultatul nu ajută niciuna dintre echipe. Maciel i-a dedicat golul lui Dorinel Munteanu
Data publicării:
Farul Constanţa şi Oţelul Galaţi au terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa 27 a Ligii 1. Egalul nu ajută, însă, niciuna dintre echipe. 

Constantin Budescu a deschis scorul în prima repriză, pentru Farul, dintr-un penalty acordat după intervenţia sistemului VAR. Oţelul a egalat în repriza a doua, prin Frederic Maciel, care a trimis o centrare înşelătoare spre poarta lui Buzbuchi, iar portarul Farului nu a putut interveni. 

Cu toate astea, Viorel Moldovan, fostul atacant al naţionalei României, spune că Maciel nu a vrut să centreze, ci să dea direct la poartă. 

"E un supergol! În genul lui Totti, Del Piero sau Adrian Ilie! Nu a vrut să centreze, clar asta a vrut să facă”, a declarat Viorel Moldovan.

Maciel i-a dedicat golul lui Dorinel Munteanu 

"I-am dedicat reușita lui Mister. Dorinel e antrenorul nostru, ne forțează la fiecare antrenament. Am luptat chiar și fără el și am obținut un punct. E important. Noi jucăm fiecare meci să îl câștigăm. Facem mereu presing sus. Farul e o echipă bună, de asta e și mai important. Pentru noi e foarte greu să ajungem în play-off, suntem departe. Sperăm să câștigăm toate meciurile, apoi vom vedea", a declarat Frederic Maciel la finalul meciului.

După acest rezultat, Farul rămâne pe locul al patrulea din Liga 1, cu 41 de puncte, doar 4 în faţa celor de la Hermanstadt şi UTA Arad, ocupantele locurilor 6 şi 7, şi trebuie să câştige cel puţin 5 puncte în ultimele 3 etape pentru a fi sigură matematic de locul de playoff. 

Oţelul Galaţi are 32 de puncte acumulate în acest moment şi pare că e ieşită complet din calculele pentru playoff. Pentru a accede în această fază a competiţiei, Oţelul ar trebui să câştige toate cele trei meciuri rămase până la finalul sezonului regulat, dar să spere şi că principalele contracandidate nu vor aduna puncte. 

În alte meciuri disputate în această etapă, Hermanstadt a învins FC U 1948 cu 1-0, Dinamo a pierdut categoric la Cluj, scor 4-0, iar UTA Arad a învins Petrolul Ploieşti, scor 1-0. 

CITEŞTE ŞI Mircea Rednic le răspunde contestatarilor după victoria cu Petrolul. "Unii ne vedeau deja retrogradaţi". "Bătrâna Doamnă" e la un pas de playoff


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel