Superliga Romaniei FC Botoşani, deplasare grea la Cluj, contra CFR-ului. Jucătorii abia transferaţi au probleme fizice
Data actualizării:
Data publicării:
Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Botoşani, a prefaţat meciul cu CFR Cluj din etapa a VII-a a Ligii 1. Acesta s-a declarat mulţumit de cum s-au pregătit elevii săi în această săptămână, dar spune că nou-veniţii au probleme fizice. 

"Întâlnim o echipă puternică, o echipă care în ultimele sezoane s-a luptat pentru a câştiga campionatul în România, o echipă care participă şi în competiţiile internaţionale, au reuşit să câştige meciul cu Pafos. Au un antrenor foarte bun, cu experienţă, care a făcut rezultate pe unde a fost. Este, practic, garanţia succesului. Mie îmi place foarte mult de Dan Petrescu, ca antrenor. 

Noi ne-am pregătit foarte bine în această săptămână, sunt mulţumit de jucători, vrem să mergem la CFR să facem un joc bun, să arătăm bine, şi ne dorim foarte mult să venim cu un rezultat pozitiv de acolo. Avem moral bun după ultimul meci, câştigat acasă. Am spus-o şi după meciul cu UTA Arad, echipa este în progres, atât tactic, cât şi fizic. Mai avem mult de muncă, însă. 

Mergem cu încredere, ştim că este o misiune dificilă, un meci foarte important. CFR e o echipă care practică un fotbal bun, o echipă solidă, cu jucători cu multă calitate, mai ales în zona de atac. Chiar dacă nu vor evolua cu jucătorii care au jucat în meciul cu Pafos, au un lot foarte bun, aşa că misiunea noastră va fi una dificilă. Dar suntem pregătiţi pentru acest joc, din toate punctele de vedere, avem entuziasm, moral, va trebui să mergem să practicăm un fotbal bun la CFR", a declarat Liviu Ciobotariu. 

Revine Friday Addams, dar jucătorii noi nu sunt pregătiţi fizic

"În ceea ce priveşte jucătorii noi, sunt restanţi în ceea ce priveşte pregătirea fizică, pentru că au venit mai târziu, Dar sunt undeva la 70-75% din potenţialul maxim. Revine şi Friday, e îmbucurător. E un jucător care a evoluat în ultima perioadă titular şi a făcut-o destul de bine. Pentru mine, orice jucător din vestiar este important, ei ştiu asta. De exemplu, la ultimul meci de acasă jucătorii care au intrat şi-au adus un aport mare în ceea ce priveşte victoria. E important să avem un lot competitiv, îmi place concurenţa la echipa mea", a mai declarat Ciobotariu. 

Dan Petrescu, suspendat. Avantaj pentru FC Botoşani? 

Dan Petrescu a fost eliminat la meciul de campionat câştigat pe teren propriu de CFR Cluj cu Unirea Slobozia, scor 3-0, şi nu va fi pe bancă la partida cu FC Botoşani. 

"Nu ştiu dacă e un avantaj că mai au de jucat şi joi, în cupele europene, cei de la CFR au un lot valoros. Dacă îmi aduc aminte bine, ei au câştigat ultimul joc acasă 3-0 cu Slobozia şi nu au jucat cu primul XI. Ei pot să facă orice modificare, orice înlocuire, pentru că jucătorii sunt apropiaţi valoric. 

Din punct de vedere al suspendării lui Dan Petrescu, e un avantaj pentru noi, cred. Îl ştim pe Dan Petrescu, e un antrenor care ţine bine echipa, îi motivează foarte bine când este pe bancă. Vom vedea la ora jocului cum va fi", a mai spus antrenorul celor de la Botoşani. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel