Superliga Romaniei FC Botoşani, fără înfrângere în ultimele patru etape. Duelul cu U Cluj, prefaţat de antrenorul secund
Data publicării:
Cătălin Munteanu, antrenorul secund al celor de la FC Botoşani, a vorbit despre perioada bună prin care trece echipa şi a prefaţat şi duelul cu Universitatea Cluj. 

FC Botoşani vine după o remiză în Bănie, 0-0 cu Universitatea Craiova. Universitatea a dominat jocul, dar a evoluat previzibil, fără ritm, ratând şi puţinele ocazii pe care şi le-a creat.

Carlos Mora (13), Alexandru Mitriţă (29), Jovo Lukic (44) au ratat din poziţii foarte bune, Alexandru Cicâldău (78) a şutat puţin pe lângă poartă, iar portarul Giannis Anestis a respins şutul lui Mitriţă (88).

FC Botoşani a avut două ocazii mari de gol, dar Laurenţiu Popescu a respins în bară şutul lui Eduard Florescu (15), iar Hervin Ongenda (66) a ratat singur cu Popescu.

Alexandru Cicâldău a jucat primul său meci pentru Universitatea după revenirea în Superligă, fiind întrodus pe teren în min. 60.

Universitatea are o singură victorie în ultimele şapte etape, patru egaluri şi două eşecuri.

FC Botoşani, care a părăsit ultimul loc, are o victorie şi trei egaluri în ultimele patru etape.

"Băieţii au făcut un meci echilibrat, am avut o organizare defensivă foarte bună şi i-am surprins pe contraatac. E exact ce lucrasem în săptămâna premergătoare. Dar e un rezultat bun pentru moralul nostru, e al doilea meci la rând în care nu luăm gol. Şi am făcut egal pe un teren greu al campionatului. În ultima perioadă avem câteva rezultate notabile, în care nu am luat gol cu echipe bune ale campionatului. Am jucat cu Dinamo în deplasare, Rapid acasă, Universitatea în deplasare şi nu am pierdut. Dar cel mai important este să rămânem concentraţi şi pe drumul ăsta", a declarat Cătălin Munteanu. 

"Cel mai echilibrat campionat"

"E unul dintre cele mai echilibrate campionate din ultimii ani. Se vede asta pentru că e diferenţa foarte mică între echipe, atât la retrogradare, cât şi la playoff. Cu o victorie sau cu două victorii legate poţi ajunge să te baţi la playoff, iar cu 2 înfrângeri poţi ajunge pe ultimul loc. În ultima perioadă, echipa e foarte bine, rezultatele ne dau moral bun, încredere, astfel încât să abordăm următoarele meciuri la victorie. Şi, de ce nu, să câştigăm. Am avut meciuri bune acasă în care meritam victoria, cum a fost cu Petrolul şi cu Gloria Buzău. Dar legea compensaţiei cred că va funcţiona, vom lua punctele de care avem nevoie", a mai spus acesta. 

Duelul cu U Cluj, prefaţat

"Va fi un meci greu cu U Cluj, e surpriza plăcută a campionatului. Au jucători cu mare experienţă, e o echipă omogenă, au un antrenor care e de mult timp la echipă, iar anul acesta merg foarte bine. Ne va aştepta un meci greu, trebuie să fim pregătiţi şi să dăm totul pe teren. Cea mai importantă e victoria", a declarat Cătălin Munteanu. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Tiberiu Bălan, prezentat la o echipă din Superliga

Fostul fotbalist Tiberiu Bălan, în vârstă de 43 de ani,...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Facebook FC Rapid 1923

Alex Dobre l-a sunat pe Dan Şucu pentru a se transfera la Rapid, nu a aşteptat să fie căutat. Detalii de la negocierile cu noul atacant din Giuleşti

pixel