Superliga Romaniei FC Botoşani - Gloria Buzău, meci de totul sau nimic pentru gazde. Liviu Ciobotariu, încrezător. Mesaj pentru suporteri
Data publicării:
FC Botoşani o înfruntă pe Gloria Buzău în etapa a X-a. Elevii lui Liviu Ciobotariu caută prima victorie după 3 înfrângeri consecutive. 

"Venim după o serie neagră de rezultate, pe care nu ni le-am dorit, nu le-am anticipat. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un examen important, un meci de care pe care. Aş vrea, înainte să discut despre acest joc, să transmit un mesaj oamenilor care sunt alături de echipă, şi mă refer la suporteri, la conducere, la oamenii care iubesc echipa. Le transmit că suntem conştienţi de rezultatele negative de până acum, dar mi-aş dori ca toată lumea să rămână pozitivă, să ne sprijine, mai ales că jucăm acasă un meci foarte important. Avem nevoie de suportul oamenilor care vin la stadion. E un joc foarte important pentru noi. Va trebui să jucăm cu inima acest joc. În ultimele jocuri am arătat o prestaţie cât de cât satisfăcătoare, şi nu mă refer la rezultate, şi e clar că avem potenţial. Trebuie să fim bărbaţi, jucăm acasă, avem nevoie de cele 3 puncte. Avem nevoie de ele şi pentru moralul jucătorilor. 

Şi eu sunt conştienţi că suntem într-o situaţie delicată, din care trebuie să ieşim. Nu e uşor să pierzi 3 jocuri la rând, suntem afectaţi de acest aspect. Dar trebuie să privim cu optimism, să intrăm cu mult curaj, cu multă încredere. Am demonstrat în multe rânduri că se poate. Am mare încredere în jucătorii mei. Sunt convins că sunt pregătiţi fizic, mental şi tactic pentru acest joc. Va trebui să ne luptăm ca să luăm punctele şi să aducem o bucurie oamenilor care sunt dezamăgiţi de rezultatele pe care le-am avut", a declarat Liviu Ciobotariu. 

De ce a pierdut FC Botoşani 3 meciuri la rând

"Au fost greşeli. Le-am arătat jucătorilor, au fost greşeli personale, dar şi colective, care trebuie îndreptate. Am pierdut cu 3-0 la Sepsi, nu putem spune că am jucat bine, dar pe statistică nu am arătat deloc rău. Am avut posesie superioară, am avut 12-13 situaţii bune de a marca, am avut 3 ocazii clare când puteam să marcăm. Deci se poate, putem ajunge acolo şi să dăm gol. Este clar că sunt foarte multe lucruri de pus la punct, dar sunt convins că le vom regla. Ce îmi dă speranţe este că echipa are potenţial. Suntem parcă într-un blocaj, dar trebuie să ieşim din el", a mai declarat Ciobotariu. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel