Superliga Romaniei FC Botoşani, pregătită să se salveze. Marius Suller, secundul lui Bogdan Andone, a anunţat planul moldovenilor pentru sezonul de primăvară
Data publicării:
Marius Suller, antrenorul secund al celor de la FC Botoşani, a vorbit despre situaţia grea în care se află echipa, ultima poziţie în clasament, dar şi despre ce trebuie făcut pentru salvarea de la retrogradare. 

"Suntem într-o situaţie în care nu ne mai permitem să avem alte gânduri decât cele de a face tot ce depinde de noi pentru a ne salva de la retrogradare. Suntem conştienţi de situaţia în care ne aflăm, este o situaţie foarte grea, dar cred cu tărie că, cu multă muncă, cu multă perseverenţă, cu o stare de spirit foarte bună şi cu o organizare de joc bună ne putem salva de la retrogradare. 

Sunt momente de căutări, de frământări, în ceea ce priveşte lotul. Sper ca în scurt timp să putem să stabilizăm un lot cu care să ne putem bate pentru ceea ce înseamnă evitarea retrogradării. Sunt jucători care au venit, alţii pleacă, sper să stabilizăm în câteva zile un lot competitiv, ca să abordăm cu ei această a doua parte a campionatului. 

Sunt 9 meciuri de campionat rămase, plus 9 meciuri de play-out. Trebuie să abordăm fiecare meci ca o finală, să scoatem maximum din fiecare joc, adică punct sau puncte. Şi la sfârşit sper că, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom bucura cu toţii. 

La orice echipă, aportul fanilor e foarte important, deci sper să vină în număr cât mai mare", a declarat Marius Suller pentru canalul de youtube al clubului. 

Argentinianul Kaprof, ultimul transfer al lui FC Botoşani 

Echipa de fotbal FC Botoşani l-a transferat, miercuri, pe atacantul Juan Cruz Kaprof, care a evoluat până acum la formaţia Sarmiento Junin, din prima ligă argentiniană, potrivit paginii de Facebook a clubului din Superligă.

FC Botoşani nu renunţă la luptă! Aşa cum a anunţat zilele trecute, finanţatorul Valeriu Iftime face toate eforturile pentru ca echipa noastră să evolueze şi în sezonul următor în Superliga României. Şi tocmai de aceea continuăm campania de transferuri şi întărim un compartiment extrem de important pentru reuşita echipei în cea de-a doua parte a actualului sezon. Cel mai nou transfer bifat de către FC Botoşani este cel al atacantului Juan Cruz Kaprof, se arată în comunicatul clubului.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani este crescut de River Plate, club pe care l-a părăsit în 2018, când a semnat cu Atletico Tucuman.

Juan Cruz Kaprof a mai evoluat la FC Metz, Defensa y Justicia, Arsenal Sarandi, Lecco, LDU Quito şi Central Cordoba.

FC Botoşani i-a mai transferat în această iarnă pe mijlocaşul defensiv Ioan Filip şi pe fundaşul central Andrei Miron, ambii de la Universitatea Cluj, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel