Fotbal FC Hermannstadt și Corvinul Hunedoara, înfrângeri în meciurile amicale. Analiza antrenorului Florin Maxim
Data publicării:
Cele două echipe de fotbal ale României au înregistrat înfrângeri în fața a două formații aflate în vârful primului eșalon de fotbal al Azerbaidjanului, respectiv al Sloveniei.

Hermannstadt pierde cu 2-1 în fața formației FK Zira

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a fost învinsă de echipa azeră FK Zira cu scorul de 2-1, marți, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Turcia.

Golul sibienilor a fost marcat de Ronaldo Deaconu în duelul cu vicecampioana Azerbaidjanului, potrivit paginii de Facebook a clubului.

FC Hermannstadt a început cu Căbuz - T. Căpușă, Bejan, Ionuț Stoica, Ciubotaru - Jipa, Biceanu, A. Ivanov - Ianis Stoica, D. Paraschiv, Neguț. Rezerve au fost Uțiu, Muțiu - Selimovic, Al. Luca, Găman, Al. Oroian, Murgia, Gândilă, Bucuroiu, Vuc, D. Iancu, I. Mihart, Balaure, Deaconu.

 

Corvinul Hunedoara, învinsă cu 2-0 de campioana slovenă, NK Celje

Corvinul Hunedoara a fost învinsă de campioana Sloveniei, NK Celje, cu scorul de 2-0, marți, într-un meci test disputat în stagiul de pregătire din Slovenia, conform ultimilor informații publicate pe pagina de Facebook a clubului de fotbal.

Reușitele din meci au fost înregistrate de jamaicanul Rolando Aarons (35) și Speljak (63).

Corvinul Hunedoara a început meciul cu Fl. Iacob - Flav. Iacob, V. Lică, Manolache, Velisar - Hrezdac, Roger, Neacșa - Ubbink, S. Buș, Pârvulescu.

Ultimul meci de pregătire din acest cantonament al reprezentantei României în Europa League este programat pe 27 iunie, contra campioanei Bosniei-Herțegovina, Borac Banja Luka.

Florin Maxim: „Am încredere că la primul meci oficial vom arăta așa cum îmi doresc”

Florin Maxim, antrenorul hunedorenilor, a analizat meciul în urma căruia Corvinul a fost învinsă de campioana Slovenilor: „Am intrat mai greu în meci, e o anumită stare de încărcătură, în plus, ei se află într-o altă perioadă a pregătirii și s-a simțit acest lucru. Au fost mai proaspeți, mai decisivi în fața porții. Chiar și așa, am avut situațiile noastre, la 1-0 înaintea golului doi al lor, am avut o contră pe care puteam egala, în schimb la faza imediat următoare au făcut ei 2-0. Sincer, au fost unele situații pe care cred că, dacă am fi jucat puțin mai târziu în perioada de pregătire, le-am fi abordat altfel. Acesta e momentul în care ne aflăm, dar nu sunt neapărat nemulțumimt. E o perioadă cu două antrenamente pe zi, există o anumită încărcătură, dar am încredere că la primul meci oficial vom arăta așa cum îmi doresc.

Ne-am dorit să avem parte de adversari puternici și asta am primit! Sincer, până acum, e un cantonament foarte bun din toate punctele de vedere. Sunt condiții foarte bune, adversari pe măsură, cu un alt stil de joc, mai rapid, agresiv pe alocuri... chiar vorbeam că am avut parte și de arbitraje bune, s-a lăsat jocul mai deschis, cam cum se joacă în Occident. E un altfel de ritm, altă intensitate, altfel de contacte, de dueluri... Cred că dacă nu alegeam astfel de adversari ne-am fi păcălit singuri! Așa, cred că vom ști unde ne vom situa înainte de meciurile oficiale.

Astăzi am folosit un prim unsprezece diferit de primul joc. Primele schimbări le-am și făcut dincolo de minutul 60, am rulat cam tot lotul avut la dispoziție, cu excepția lui Cărăruș, care a avut o ușoară contractură și n-am dorit să riscăm. Sunt chiar mulțumim de cum se mișcă toată lumea... implicit și cei nou-veniți, care e adevărat, mai au nevoie de acomodare, dar e clar că aduc un plus echipei noastre. Sunt bucuros că toată lumea e bine din punct de vedere fizic și sper să rămână la fel lucrurile și după ultimul amical din acest cantonament.”, a transmis tehnicianul Maxim.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Cine este Filip Blazek, noul fundaş al Rapidului

FC Rapid a oficializat două transferuri în aceeaşi zi....

Superliga Romaniei Rapid mai face un transfer. A adus un atacant de naţională

Rapid a mai completat un transfer, de această dată în...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Cine este Filip Blazek, noul fundaş al Rapidului

FC Rapid a oficializat două transferuri în aceeaşi zi....


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Eduard Pap, săgeţi către strategia de transferuri a celor de la Oţelul Galaţi? "Eram doi români în teren, restul străini. Mi se pare exagerat"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat tricolor, împlineşte 56 de ani. Cele mai mari performanţe ale carierei

Agerpres

FC Botoşani, victorioasă în primul amical al verii. Bogdan Andone a anunţat un nou transfer

Captură Oţelul TV

Oţelul şi-a stabilit meciurile amicale din Austria. Duel cu o echipă de Liga Campionilor

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?