Superliga Romaniei FC Hermanstadt, anunţ oficial. Marius Măldărăşanu rămâne la cârma echipei
Data publicării:
FC Hermanstadt a decis să îl menţină pe banca echipei pe Marius Măldărăşanu, în ciuda înfrângerilor consecutive din campionat. Claudiu Rotar, unul dintre finanţatori, spunea că Măldărăşanu ar trebui să îşi depună demisia de onoare. 

"Senzația mea este că el a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer.

Șase schimbări în primul unsprezece? Jumătate de echipă? Tocmai el, care nu e adeptul schimbărilor masive și merge mult pe omogenitate?! La ce au ajutat? A, da, n-am mai luat patru goluri, ci trei. Problema e la antrenor. Calitativ, echipa e mai bună decât sezonul trecut. Dovadă că am bătut campioana, FCSB, iar pe Poli Iași am spulberat-o, le-am dat șase. Acum, am ajuns să luăm goluri cu nemiluita. Ar fi culmea ca după asemenea rezultate să-i mai dăm și bani! Dacă există onoare, ar trebui să-și prezinte demisia”, a declarat Rotar, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Clubul anunţă oficial că Măldărăşanu rămâne pe bancă 

"DEMERS DE TRANSPARENȚĂ A.F.C.HERMANNSTADT

După o perioadă nefastă pe plan sportiv pentru echipa noastră, a venit momentul să revenim cu o serie de precizări importante. În primul rând, în ceea ce privește componența staff_ului tehnic, vă aducem la cunoștință că aceasta va rămâne la fel ca în ultimele sezoane, timp în care am reușit să revenim în Superliga României, să batem la ,,ușa” play-off_ului de două ori și să bifăm calificări în fazele superioare din Cupa României. Cu alte cuvinte, Marius Măldărășanu&co vor rămâne în continuare la FCH, iar acest lucru se datorează unei decizii luate la comun de către cei care au investit, investesc și vor investi din punct de vedere financiar (și nu numai!) la A.F.C.Hermannstadt. Nu a fost vorba despre nici un ,,scut” făcut de altcineva, ci despre o decizie a conducerii clubului, care susține staff_ul tehnic și așteaptă acum răspunsul fotbaliștilor FCH pe teren. Desigur că ne dorim cu toții performanță și rezultate pozitive, însă pentru a realiza astfel de obiective este nevoie de răbdare și de continuitate. Toate aceste aspecte le-au fost transmise astăzi fotbaliștilor și staff-ului FCH de către conducerea clubului.

Am trecut împreună prin etape foarte grele, în care au fost făcute greșeli, iar ele ne-au costat în clasament. Chiar și așa, campionatul este departe de final, așa că pentru noi, toți cei care facem posibil acest #fenomen numit A.F.C.Hermannstadt, este foarte important să rămânem UNIȚI și să muncim mai mult și mai eficient. Suntem aceeași oameni și profesioniști care au realizat #FAPTE ce au (re)situat Sibiul pe harta fotbalului românesc. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de sprijin! Avem nevoie de sprijinul suporterilor care ne înțeleg, ne-au fost și ne vor fi alături!

Putem avea un nou început sâmbătă, în următorul meci, pe teren propriu, cu Dinamo București!

Sibiul are fotbal! Sibiul are FCH", transmit cei de la Hermanstadt. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.

Fotbal international Neymar a revenit pe terenul de fotbal, după o pauză de un an

Revenirea fotbalistului brazilian a fost primită cu...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Florentin Petre e sincer după înfrângerea în faţa FCSB-ului. "E cea mai bună echipă din Liga 1"

pixel