Superliga Romaniei FC Voluntari vrea să revină rapid în Liga 1. Florin Pârvu rămâne pe bancă
Data publicării:
FC Voluntari a retrogradat direct în Liga 2, după înfrângerea din ultima etapă, scor 1-0, cu Universitatea Cluj. 

Se pare, însă, că ilfovenii au planuri de revenire rapidă în Liga 1 şi, pentru asta, îl păstrează pe antrenorul Florin Pârvu, adus în această primăvară la echipă pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică. 

"Primarul Voluntariului, Florentin Pandele, care susţine echipa, a hotărât să continue cu Florin Pârvu, chiar dacă echipa a retrogradat. Va rămâne încă un an, cel puţin, tehnicianul Voluntariului, şi are ca obiectiv promovarea imediată", a transmis Horia Ivanovici la Fanatik Superliga. 

Ce îşi reproşează Nicolae Dică la Voluntari 

"La Voluntari îmi reproşez că m-am dus şi am încercat să schimb stilul de joc al echipei. Stil pe care echipa îl avea în ultimii doi-trei ani. Am analizat şi am făcut această greşeală, pentru că mi-am dorit să schimb stilul. Echipa juca pe 5-4-1, în propria jumătate, pe contraatac. Eu voiam un 4-2-3-1 sau un 4-3-3, voiam să avem iniţierea jocului de la portar, cu fundaşii centrali, să avem posesie, să încercăm să avem ocazii multe. Am vrut să schimb asta şi aici am greşit. Nu trebuia să fac acest lucru. Mi-am dat seama înainte de meciul cu U Cluj, din ultima etapă, când am revenit la acel 5-4-1 sau 3-4-3, ca echipa să fie mai bună pe contraatac. Puteam câştiga acel joc. Dezamăgirea mare a fost că după acel meci stăteam în vestiar cu preşedintele clubului, care îmi spunea că e mulţumit, vorbeam să mai aducem jucători. Şi după aia, la trei zile, să ajungem la despărţire... Greşeala mea a fost că am vrut să schimb într-o perioadă foarte scurtă. Trebuia să aştept vara, să îmi aduc jucători, să le implementez ce vreau eu de la echipă. Asta am greşit acolo", a declarat Nicolae Dică. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel