Superliga Romaniei FCSB, adversarul "cu două feţe" pentru Lask Linz. Cum au descris-o austriecii pe FCSB
Data publicării:
FCSB o va înfrunta pe Lask Linz în playoff-ul Europa League, dar austriecii nu consideră dubla ca fiind una uşoară. 

"Este intrigant! FCSB, adversarul lui LASK în play-off-ul Europa League, prezintă două fețe complet diferite. Însă, datorită unui amical jucat pe 14 ianuarie, echipa austriacă are deja o idee despre una dintre aceste fețe și ar trebui să fie precaută în fața campioanei României.

Cine se uită la rezultatele FCSB-ului în Liga Campionilor în ultimele sezoane ar crede că este un adversar ușor de trecut, dar dacă te uiți la ultimele apariții ale bucureștenilor în Europa îți faci altă idee.

FCSB a învins-o în deplasare pe redutabila echipă Maccabi Tel Aviv (1-0) și a făcut egal pe terenul Spartei Praga (1-1), înainte de a fi învinsă cu 2-3 în Ghencea.

Pe 14 ianuarie a avut loc meciul de pregătire LASK - FCSB, în cantonamentul din Turcia, pe care românii l-au câștigat cu 3-1.

'Am întâlnit un adversar foarte puternic', a explicat antrenorul LASK de atunci, Thomas Sageder. Aceste cuvinte ar trebui să răsune acum ca un avertisment pentru Linz, chiar dacă au trecut luni de atunci și campionii României ocupă doar locul 12 în clasamentul Superligii", au scris cei de la Krone.

Gigi Becali, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

FCSB l-a cedat pe Florinel Coman la Al Gharafa în această vară şi i-a cumpărat pe Daniel Popa pentru 200.000 euro şi pe Marius Ştefănescu pentru 1,3 milioane de euro. Basarab Panduru a explicat care e marea diferenţă între FCSB şi Sparta Praga, dar şi de ce strategia lui Gigi Becali e greşită. 

"Dacă FCSB avea Coman în partea stângă, Olaru în dreapta, alt Olaru, alt Coman vârf - mă refer ca valoare - ar fi avut șansă să treacă, nu? Dar noi n-o să ajungem niciodată să avem așa ceva.

Ei ce au? Birmancevic într-o parte, 9 milioane. Haraslin, în cealalaltă parte, 9-10 milioane. Noi n-avem forță financiară, dar vrem să luăm 30 de milioane. Adică noi cu cârpeală, nu băgăm bani, nu facem nimic, dar vrem 30 de milioane. Cum să iei 30 de milioane?

Noi n-avem cum cu jucători de un milion să te bați cu ăia de nouă. I-ai văzut cum aleargă pe ăia de nouă? N-ai văzut ce tehnică și viteză aveau Birmancevic și Haraslin? L-ai văzut pe unul să dea în tribună ca să scapă de ea?

Diferență mare rău de tot! Dar noi am vrea să luăm 30 de milioane. N-ai cum să iei! Investind trei milioane vrei să iei 30? La noi nu se mai poate", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel