Superliga Romaniei FCSB, două transferuri dintr-un foc! După Bîrligea, Mihai Popescu îmbracă tricoul „roș-albastru”
Data publicării:
Campioana Superligii a cooptat un atacant și un fundaș în echipa „roș-albastră”, în doar două zile.

Mihai Popescu îmbracă tricoul celor de la FCSB

„Farul Constanța și FCSB au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Mihai Popescu la formația bucureșteană. 

Ajuns la Farul la 21 iunie 2022, Mihai Popescu (31 ani) a evoluat în 86 de partide pentru alb-albaștri în toate competițiile, reușind să marcheze de 3 ori și să ofere 4 pase decisive.

În sezonul 2022-2023 a câștigat titlul de campion al României alături de formația noastră, fiind ales, de asemenea, în echipa ideală a campionatului.

Mulțumim, Mihai, pentru toate reușitele în tricoul alb-albastru și mult succes în continuare!, a transmis clubul de fotbal Farul Constanța, pe pagina oficială de Facebook.

Daniel Bîrligea semnează cu FCSB pe cinci ani

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a oferit detalii despre transferul atacantului în vârstă de 24 de ani, care vine de la CFR Cluj. În cadrul unei conferințe de presă, Becali l-a prezentat pe Daniel Bîrligea la echipa „roș-albastră”.

„Nu are voie să joace cinci ani cu CFR Cluj, a pus Varga ce a vrut el în contract. Bine, mă, este doar un an. El în maximum 1 an și jumătate va face pasul la o mare echipă, nu la Lyon sau Olympiakos.

O să ia milioane dacă dă gol în Europa League și ne calificăm în primăvara europeană. Nu le mai zic acum pe toate”, a declarat Gigi Becali, la conferința de presă.

Daniel Bîrligea a semnat un contract pe cinci ani cu FCSB și va primi 25.000 euro pe lună. Acesta are o clauză de reziliere de 15 milioane de euro în contract. 

„Sunt foarte fericit că sunt aici, sunt foarte bucuros pentru toate sacrificiile făcute. Sunt pregătit pentru luptă. De la ora 15:00 până la ora 22:00 aveam 70 de apeluri.

I-am zis managerului meu să rezolve el, era deja târziu. E o mare plăcere ce a făcut domnul Becali, vreau să-l răsplătesc cu fapte, nu cu vorbe.

Am aflat din 2-3 apeluri, am fost fericit pentru că voiam să fac un pas în față. Da, e adevărat cu ofertele din Rusia. Nu a fost dorința nici din partea mea, nici din partea CFR-ului”, a declarat Daniel Bîrligea, la conferința de presă.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel