Superliga Romaniei FCSB părăsește Ghencea și se mută pe stadionul „Arcul de Triumf”
Data actualizării:
Data publicării:
Campioana Superligii a decis să își desfășoare partidele de pe teren propriu pe stadionul „Arcul de Triumf”, după ce toate meciurile din Liga 1 și preliminariile Champions League s-au jucat pe stadionul „Steaua”.

FCSB pleacă din Ghencea. Joacă pe „Arcul de Triumf”

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, în cursul zilei de miercuri, 21 august, pe site-ul oficial, faptul că meciul dintre FCSB și UTA Arad, din cadrul celei de-a opta etape a Superligii, se va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf”, la solicitarea campioanei en-titre.

„Partida FCSB - UTA Arad, contând pentru etapa a 8-a a Superligii, se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf din București. Această măsură a fost luată la solicitarea clubului organizator”, menționează LPF.

Echipa celor de la FCSB a evoluat în acest sezon al Superligii în Ghencea, pe stadionul „Steaua”, atât în cele patru partide disputate pe teren propriu, cu Universitatea Cluj (scor 1-1), Oțelul Galați (scor 0-2), Farul Constanța (scor 3-2) Poli Iași (scor 0-1), cât și în Supercupa României (scor 3-0 cu Corvinul Hunedoara), dar și în preliminariile Champions League (scor 11-1 cu Virtus, 2-1 cu Maccabi Tel Aviv, 2-3 cu Sparta Praga).

Cu toate că LPF nu a anunțat oficial motivul pentru care clubul de fotbal FCSB a decis mutarea din Ghencea, se cunoaște foarte bine faptul că între FCSB și CSA Steaua există divergențe, oficialii clubului din liga secundă refuzând în repetate rânduri să permită echipei din Superliga să joace pe stadionul „Steaua”.

Meciul dintre FCSB și UTA va avea loc joi, 22 august, începând cu ora 20:00.

CITEȘTE ȘI Basarab Panduru a criticat strategia lui Gigi Becali la FCSB. „Nu băgăm bani, dar vrem să luăm 30 de milioane. Cum?”

CITEȘTE ȘI Mihai Stoica nu e supărat că FCSB a pierdut cu Poli Iași. „Oricum Gigi îi ceartă și după victorii și după înfrângeri”

Adversarii FCSB-ului din Europa League nu văd cu ochi buni duelul cu „roș-albaștrii”

După încheierea parcursului în Champions League, FCSB o va înfrunta pe Lask Linz în play-off-ul Europa League. Presa austriacă scre că dubla nu va fi una ușoară. 

„Este intrigant! FCSB, adversarul lui LASK în play-off-ul Europa League, prezintă două fețe complet diferite. Însă, datorită unui amical jucat pe 14 ianuarie, echipa austriacă are deja o idee despre una dintre aceste fețe și ar trebui să fie precaută în fața campioanei României.

Cine se uită la rezultatele FCSB-ului în Liga Campionilor în ultimele sezoane ar crede că este un adversar ușor de trecut, dar dacă te uiți la ultimele apariții ale bucureștenilor în Europa îți faci altă idee.

FCSB a învins-o în deplasare pe redutabila echipă Maccabi Tel Aviv (1-0) și a făcut egal pe terenul Spartei Praga (1-1), înainte de a fi învinsă cu 2-3 în Ghencea.

Pe 14 ianuarie a avut loc meciul de pregătire LASK - FCSB, în cantonamentul din Turcia, pe care românii l-au câștigat cu 3-1.

'Am întâlnit un adversar foarte puternic', a explicat antrenorul LASK de atunci, Thomas Sageder. Aceste cuvinte ar trebui să răsune acum ca un avertisment pentru Linz, chiar dacă au trecut luni de atunci și campionii României ocupă doar locul 12 în clasamentul Superligii”, au scris cei de la Krone.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel