Fotbal international Flavius Dăniliuc, în faţa transferului carierei. Ar putea fi coleg în apărare cu un câştigător de Liga Campionilor
Data publicării:
Flavius Dăniliuc, fundaşul austriac născut din părinţi români, s-a întors la Salernitana după împrumutul la RB Salzburg şi ar putea prinde transferul carierei. 

Flavius Dăniliuc este urmărit de Como, echipa antrenată de Cesc Fabregas, care l-a transferat în această vară pe Raphael Varane, câştigător de Liga Campionilor cu Real Madrid, informează Salernitana News. 

"Apărătorul austriac vrea să revină în Serie A. Echipa din Lombardia şi-a manifestat interesul pentru jucător, dar până acum nu a venit nicio ofertă pe masa lui Petrachi. Rămâne de văzut cum se vor mişca lucrurile în zilele următoare. Salernitana ar vrea să obţină 5 milioane de euro pentru fostul jucător al lui Nice", mai scrie sursa citată. 

Flavius Daniliuc a fost în lotul de 26 de jucători al Austriei pentru EURO 2024. 

Ralf Moller, cunoscut pentru rolurile sale din Gladiatorul şi Regele Scorpion, are numai cuvinte de laudă despre Flavius.

"Este grozav. Este tânăr şi arde repede grăsimile. Lucrează din greu cu greutăţile, dar este atent şi la antrenamentul de forţă şi de viteză. Îmi plac muşchii lui", a declarat cunoscutul actor. Spaniolii scriu că Dăniliuc are doar 4,3 % grăsime!

Flavius Dăniliuc a jucat la juniorii lui Real Madrid 

"O educaţie extraordinară. Ne-au învăţat ce înseamnă să joci la Real Madrid. Sunt foarte recunoscător. Acolo m-am format", a declarat Dăniliuc, pentru Marca. La juniorii lui Real Madrid, Flavius Dăniliuc a purtat şi banderola de căpitan. 

În sezonul precedent, Flavius Dăniliuc a evoluat în total în 27 de partide, şi a oferit 3 pase decisive. La EURO 2024 a fost rezervă neutilizată în toate partidele disputate de Austria. Dăniliuc are o cotă de piaţă de 6 milioane de euro, conform Transfermarkt. 

De ce a refuzat Flavius Dăniliuc naţionala României 

Mihai Dăniliuc, tatăl fotbalistului, a explicat care au fost motivele care au dus la refuzul naţionalei României. 

"Exclus! Și avem mai multe motive temeinice pentru ca Flavius să nu îmbrace tricoul României doar pentru că mama și tata provin de acolo. Am discutat deseori cu părinții lui Nicușor Craiu, fostul coleg al lui Flavius la Real Madrid. Puștiul a avut experiențe negative la lotul U17, se plângeau de terenuri, de condiții și de mentalitate, pentru că în România ai impresia imediat că ești Ronaldo dacă dai o pasă bună sau tragi bine cu stângul. Iar în țară încă se apelează la șpagă și la alte nereguli. Nu suntem învățați cu așa ceva.

M-a sunat cineva din partea FRF pe la miezul nopții ca să mă întrebe de Flavius. Adică tu stai probabil la ora aia la un pahar prin vreun bar de fițe și mă cauți ca să vină Flavius la lotul de juniori al României? Serios?!

Sunt un tip foarte reactiv, m-am dat jos din pat și mi-am păstrat cu greu cumpătul să nu reacționez aspru. Îmi pare rău că nu i-am reținut numele individului care s-a recomandat ca reprezentant al FRF", a declarat Mihai Dăniliuc pentru GSP.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel