Superliga Romaniei Flavius Iacob de la Corvinul Hunedoara, împrumutat în Superliga. Ce club de fotbal l-a dorit pe fundaș
Data publicării:
Fundașul dreapta al Corvinului a fost împrumutat pentru un an, cu opțiunea de cumpărare la finalul sezonului.

Flavius Iacob îmbracă tricoul CFR-ului

Echipa Corvinul Hunedoara a ajuns vineri la un acord cu clubul de fotbal CFR Cluj privind împrumutul pentru un an al fundașului dreapta Flavius Iacob. Important este faptul că jucătorul merge în Gruia cu drept de transfer definitiv la începutul sezonului viitor.

„Clubul nostru și Fotbal Club CFR 1907 CLUJ au ajuns la un acord privind cedarea, sub formă de împrumut, pentru un sezon, a fundașului nostru, Flavius Iacob, la gruparea din Gruia. De altfel, formația de Superligă va avea și o opțiune de cumpărare la finalul sezonului, iar în eventualitatea unei înțelegeri, clubul nostru va primi și un procent dintr-un viitor transfer.

'China' este cel mai vechi component al lotului nostru, fiind jucătorul cu cele mai multe minute bifate în alb-albastru. El a bifat toate performanțele Corvinului din ultimii ani, jucând din Liga a patra la #Hunedoara! Mulțumim, Flavius! Pentru ambiție, dăruire și sufletul pus în fiecare minut petrecut în tricoul Corvinului! Multă baftă, suntem convinși că ne vei da motive să fim mândri, în continuare!”, au anunțat oficialii echipei hunedorene pe pagina de Facebook.

În vârstă de 23 de ani, Iacob este un produs al Academiei Corvinului. El a evoluat pentru echipa hunedoreană în ultimele șapte sezoane competiționale, fiind unul dintre jucătorii de bază ai formației.

Acesta este al cincilea jucător care se desparte de echipa Corvinului după încheierea parcursului în cupele europene, pe lângă Sergiu Buș, Desley Ubbink, Roger Junio și Denis Hrezdac.

 

CFR Cluj, victorie în prima manșă a play-off-ului Conference League

CFR Cluj a învins la limită formația cipriotă FC Pafos, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manșă a play-off-ului Conference League.

Vicecampioana României a obținut o victorie prețioasă, prin golul lui Meriton Korenica (17), cu atât mai mult cu cât a jucat mai bine de o repriză în zece oameni.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a acuzat arbitrajul că ar fi fost părtinitor la finalul meciului cu FC Pafos.

„Cât am jucat 11 la 11 a fost un meci echilibrat. Ei au avut mai mult posesia, dar noi am dat un gol. Cred că suntem bine, dar cartonașul roșu a schimbat total meciul. Sincer, m-a îngrijorat arbitrajul, mi s-a părut că era cipriot, nu am mai văzut de mult așa ceva. Bine că am rezistat.

Cred că ați văzut calitatea jucătorilor lor, mai ales cei brazilieni. Am stat bine ca echipă, am avut și noroc la ambele ocazii pe care le-au avut. Fără noroc nu poți să câștigi meciuri în Europa 11 contra 10. Băieții merită felicitări pentru că au stat compacți și e un rezultat mare, au scos un rezultat mare”, a declarat Dan Petrescu, după meci.

„Au jucători de mare clasă, va fi foarte greu acolo. Nu avem soluții foarte multe pentru meciul retur. Acum mă gândesc la meciul cu Botoșani și apoi la meciul retur. Eu zic că sunt șanse de 50-%50 de calificare. Sperăm să avem un arbitraj bun, sperăm să nu luăm gol. știu că vor fi multe simulări, sper să ne apărăm bine și, dacă jucăm 11 la 11 sper să avem și mai multe ocazii”, a mai spus el, la flash-interviu.

Manșa secundă va avea loc la Limassol, pe 29 august, începând cu ora 20:00.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel