Superliga Romaniei Florin Bratu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu, după ce antrenorul gălăţenilor l-a făcut Don Juan
Data publicării:
Dorinel Munteanu l-a numit "Don Juan" pe Florin Bratu, după ce antrenorul lui CS Dinamo l-a criticat pentru gestul făcut la adresa lui David Maftei în timpul meciului cu Dinamo, scor final 1-1. 

”Văd că acest Don Juan al fotbalului e foarte acid cu mine, în comentarii. El care iese în evidență prin ținuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum.

Nu știu cum poate el să vorbească sau să mă critice pe mine. Dar asta e, comentează dinamoviști, steliști, rapidiști, iar de cele mai multe ori părerile lor nu sunt imparțiale, sunt în funcție de afinitățile pentru o echipă sau alta. Îi înțeleg, câștigă și ei o pâine.

Acest Don Juan Bratu a fost bun ca fotbalist, dar ca antrenor... A fost forțat și pe la echipa națională, iar rezultate, mai puțin! Dar văd că a ajuns să-mi dea el sfaturi de etică, de conduită. N-am nimic cu el, treaba lui, nu mă deranjează. Eu comentez mai puțin, că am treabă", a spus Munteanu, după meci. 

Ce a spus Florin Bratu de l-a enervat pe Dorinel Munteanu? 

Antrenorul gălăţenilor l-a tras de tricou pe fundaşul David Maftei la meciul cu Dinamo, scor 1-1, iar Florin Bratu a reacţionat. 

”Ce poate să însemne mai grav? Să-l bată, nu? Să-i dea vreo palmă, vreun pumn, mă gândesc și eu”, a spus Bratu, acum două zile, prezent fiind în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Bratu a reacţionat, după ce Dorinel Munteanu l-a numit "Don Juan" 

”Pur și simplu am vorbit de gestul lui Dorinel Munteanu, nu despre antrenorul Dorinel Munteanu, pe care tot l-am lăudat săptămâni întregi sau poate chiar un an, pe bună dreptate.

El a jignit, m-a jignit, dar eu nu voi face asta. Pentru că am fost coleg cu el la echipa națională și vreau să mă limitez în a spune că îmi doresc să nu mai văd astfel de lucruri pe niciun stadion din România, pentru că nu vreau să promovăm agresiunea aceasta, aceste bruscări.

Mi se pare puțin deplasat. Poate lumea vrea să audă altceva de la mine, dar nu vreau să mai spun decât că nu pot fi de acord cu astfel de gesturi.”, a precizat Bratu, la Digi Sport Special.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Tenis Cupa Laver. Echipa Restului Lumii conduce detaşat

Echipa Restului Lumii o conduce pe selecţionata Europei...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel