Superliga Romaniei Florin Manea vrea să îl transfere pe Dina Grameni de la Farul: Vine directorul sportiv să îl vadă
Data publicării:
Constantin "Dina" Grameni ar putea pleca de la Farul Constanţa în această vară. Impresarul Florin Manea spune că există interes pentru mijlocaş. 

Dina Grameni a fost şi pe radarul celor de la FC Porto, dar Gheorghe Hagi ar fi respins oferta, fiind considerată prea mică. 

"Deocamdată, nu avem nicio ofertă scrisă din Abu Dhabi. A fost o ofertă de la Porto pentru el, dar financiar nu era extraordinară. Era un împrumut cu opțiune de cumpărare.

Încercăm să aducem o ofertă pe placul lui Gică Hagi. Am primit o scrisoare de interes în urmă cu o lună din Abu Dhabi, dar atât, oferta n-a mai ajuns la Farul.

Am ceva din Italia pentru Grameni, o să vină cineva să-l vadă. Dacă-l duc în Italia, sigur ajunge în Serie A sau în Serie B, la o echipă care se bate pentru promovare.

Vine directorul sportiv al unei echipe la meciul următor al Farului", a declarat Manea, potrivit Prosport.

Grameni a fost parte din lotul lărgit al României pentru EURO 2024. 

"Să ajungi la naţională cred că e visul oricărui copil când se apucă de fotbal. E un lucru care nu mă aşteptam să vină atât de repede, dar asta mă motivează să dau totul, să muncesc mai mult. Este o confirmare a faptului că munca dă roade. Nici nu conştientizam ce s-a întâmplat atunci când am fost anunţat. Sunt fericit că s-a întâmplat aşa. Eu îmi doresc să debutez la echipa naţională cât mai repede posibil şi voi da totul.  "Cea mai fericită zi din viaţa mea a fost anul trecut când am câştigat titlul cu Farul Constanţa şi apoi când am fost selecţionat la echipa naţională. Mai ales că vine în preajma unui Campionat European. E ceva măreţ şi era ceva nesperat. Şi e o oportunitate foarte mare, sper să mă ridic la nivelul acestei şanse", a afirmat Grameni într-un interviu pentru pagina de YouTube a FRF.

Grameni vrea în străinătate 

După remiza obţinută de Farul Constanţa la Galaţi, cu Oţelul, Constantin Grameni a spus că îşi doreşte să joace într-un campionat bun din străinătate. 

”Nu știu cum să răspund. Eu am spus-o mereu. Orice jucător din SuperLigă vrea să facă pasul în străinătate, într-un campionat tare. Eu asta îmi doresc.

Dacă se va întâmpla mai repede, vedem. Eu sunt pregătit să fac pasul. Dacă nu va fi, asta e. Sunt la clubul pe care îl iubesc”, a declarat Grameni, după meciul de la Galați.

Farul Constanţa are o singură victorie în acest sezon, în primele 5 etape, pe teren propriu, cu Poli Iaşi, scor 2-0. Elevii lui Gheorghe Hagi au pierdut de trei ori în primele 5 etape, ultima dată cu FCSB, în Ghencea, scor 2-3. Farul este pe locul 14 în campionat în acest moment. 

”Am început foarte bine jocul, 30 de minute am dus foarte bine. După ce am înscris, probabil n-am mai fost așa de agresivi în presiunea pe care trebuia să o facem. Știam că adversarul are calitate, a venit peste noi, a venit acel gol în ultimul minut din prima repriză.

Am făcut 2-1, am intrat la pauză. Am luptat, dar au fost niște greșeli care ne-au costat. Ăsta este fotbalul. FCSB-ul a împins mai bine în repriza a doua. 

Casap nu trebuia să fie în acea poziție, că e mijlocaș. În fotbal, orice e posibil. Vom vedea, o să tragem concluzia”, a declarat Gică Hagi după meciul cu FCSB.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel