Echipa nationala Florin Niță, sărbătoriul zilei. Mesajul emoționant al soției sale
Data publicării:
„Tricolorul” care a influențat pozitiv numeroase rezultate la EURO 2024 împlinește vârsta de 37 de ani.

Niță a cucerit milioane de inimi

Portarul român, Florin Niță, a fost titular în toate meciurile echipei naționale a României din cadrul Campionatului European de fotbal din Germania, reușind să producă evoluții foarte bune. Cu o poveste de viață extrem de dificilă, ajunsă în lumina reflectoarelor odată cu această competiție, Niță a reușit să bucure milioane de români, apărând zeci de șuturi ale adversarilor, în cele patru partide de la EURO 2024.

Soția lui Florin Niță a postat, pe contul său de Instagram, un mesaj emoționant, cu ocazia împlinirii a 37 de ani de către portarul formației „tricolore”:

„Ne-am cunoscut în liceu, când visele noastre nu depășeau un concediu vara la mare, dar acum avem vara noastră, sau vara ta istorica, sau cea mai frumoasă vara din viața mea, vara ta din care mă bucur ca fac parte. Ești viata mea, ești tot ceea ce mi-am dorit.

Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aș fi bătut să te am. Ii mulțumesc în fiecare zi pentru cea mai frumoasă familie din lume pe care o puteam avea. Suntem atât de mândri! Te iubesc cel mai mult!❤️

La mulți ani, iubitul meu! Dumnezeu să te ocrotească și să aibă grijă de tine, de noi!”, a scris Laura Niță, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Nita (@lauranita2706)

 

Povestea dificilă a lui Niță

Florin Niță a rămas fără tată la doar cinci ani, ca după puțin timp, mama lui să se îmbolnăvească grav. Astfel, el a început de mic să lucreze, declarând că niciodată nu i-a fost rușine să o facă: „Viaţa mea? Pfuuu... Nu cuprinde prea multe lucruri. A însemnat muncă, muncă și iar muncă! Offf. Au fost atâtea (n.r. - momente grele), nici nu știu pe care să-l aleg ca fiind cel mai greu...

Cred că atunci când am rămas singur! Singur, singur…. Fără părinți, fără bunici, fără nimeni. Atunci am luat viața-n piept de unul singur. Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu! Am lucrat până și la o fabrică de cozonaci! Da, ambalam cozonacii”, mărturisea Niță, despre copilăria sa dificilă.

La mulți ani, Florin Niță!


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Captură Rapid TV

Ce ştia Timotej Jambor despre Rapid, înainte să semneze cu giuleştenii. Neil Lennon l-a asemănat cu un atacant legendar

sursa: Pexels

Topul fotbaliştilor români rămaşi liberi de contract în această vară. Trei dintre ei au fost la EURO 2024

Ianis Hagi şi Vasile Mogoş, accidentaţi de Denzel Dumfries în România - Olanda. Arbitrul cu un trecut controversat nu a dat nici galben

Agerpres

Echipa națională a României, „furată” în repetate rânduri în meciul cu Olanda? Opinia unui fost jucător german

pixel