Echipa nationala Florin Prunea a explicat ce caracteristici a avut meciul pierdut de România în fața Belgiei
Data publicării:
Echipa națională se pregătește să evolueze în fața Olandei, astăzi, de la ora 19:00, în optimile de finală ale EURO 2024, după ce a reușit să termine grupa E pe prima poziție, în fața selecționatelor Belgia, Slovacia și Ucraina.

Florin Prunea: „Nu poți să le reproșezi nimic”

Fostul „tricolor” Florin Prunea a analizat meciul Belgia - România și a explicat ce i-a lipsit echipei naționale pentru a produce o nouă

„Este genul de meci după care nu poți să fii supărat. Este o înfrângere, dar nu poți să fii supărat. Băieții au făcut tot ce au putut. Este genul de meci după care te poți uita liniștit în oglindă și să spui că nu ai ce să le reproșezi nici jucătorilor, nici selecționerului.

Nu am mai avut evoluția cu Ucraina. Ne-au lipsit cei trei de la mijloc care nu au mai avut evoluția din meciul trecut. Nu au închis foarte bine. Le-am lăsat spații, au jucat între lunii.

Am început foarte prost meciul. După ce am primit gol în minutul doi am echilibrat situația, am avut ocaziile noastre. orice era posibil, dar era nedrept. Am avut 3-4 ocazii. Nu poți să ai 10 ocazii cu ei, ai două-trei.

Niță a fost fantastic. Chiar dacă a plecat târziu la primul gol, șutul a fost fantastic. O evoluție foarte bună. Rațiu m-a impresionat.

Nicușor Bancu a început mai slăbuț, dar după a fost bine. Nu a mai avut aportul lui Coman. Mihăilă nu a reușit să închidă la fel de bine. Tot jocul s-a făcut pe partea lui Bancu.

La mijloc am avut problema. Stanciu a fost sub meciul cu Ucraina, iar Răzvan Marin și Marius Marin la fel. Nu poți să le reproșezi nimic. Suntem la mâna noastră și noi și slovacii.”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Echipa națională a României va înfrunta astăzi, 2 iulie, selecționata Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024, pe Football Arena din München, de la ora 19:00.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Facebook SC Oțelul Galați

Oțelul Galați transferă un jucător de 19 ani

Sursa: Agerpres

Dinamo înfruntă CFR Cluj în prima etapă, iar Andrei Nicolescu avertizează. "Suntem un pic în urmă faţă de ce prognozasem"

Captură Oţelul TV

Cristian Munteanu, mesaj de forţă înainte de startul Ligii 1 pentru Oţelul. "Important e cum terminăm, nu cum începem"

Captură Rapid TV

Ce ştia Timotej Jambor despre Rapid, înainte să semneze cu giuleştenii. Neil Lennon l-a asemănat cu un atacant legendar

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?