Fotbal international Footmercato: Mbappe a ajuns la un acord cu Real Madrid
Data publicării:
Kylian Mbappe ar fi ajuns la un acord cu Real Madrid, club căruia ar urma să i se alăture din vară, transmit jurnaliştii de la Footmercato. 

Kylian Mbappe şi Real Madrid au bătut palma, iar francezul ar urma să devină noul jucător al galacticilor din vară, transmit jurnaliştii de la Footmercato, citaţi de ziarul spaniol AS. 

Sursa citată dă asigurări că jucătorul şi clubul blanco au ajuns la un acord în urmă cu câteva zile, punând astfel capăt unei telenovele care durează din 2017 încoace. 

Aceştia citează chiar şi declaraţii ale lui Mbappe de acum câteva zile, care ar confirma o mutare în vară în capitala Spaniei. 

"Nu am luat o decizie încă, dar înţelegerea pe care o am cu preşedintele lui PSG asigură că toate părţile sunt protejate. Viitorul meu nu e o chestie internă. Trebuie să ne gândim la echipă acum", a declarat atunci Mbappe. 

Mbappe, cel mai bun marcator al lui PSG în Cupa Franţei 

Kylian Mbappe a reuşit un hat-trick pentru Paris Saint-Germain în partida câştigată cu 9-0 în faţa amatorilor de la US Revel, la finalul căreia echipa sa a obţinut calificarea în şaisprezecimile de finală ale Cupei Franţei.

Mbappe, care a punctat în minutele 16, 45 şi 48, a devenit cu această ocazie cel mai bun marcator din istoria lui PSG în cupa naţională, cu un total de 30 de goluri, depăşindu-l pe fostul atacant congolez Francois Mpele (28 de goluri).

Actualul căpitan al echipei pariziene a reuşit această performanţă în 22 de meciuri disputate în Cupa Franţei în tricoul grupării de pe Parc des Princes. Mbappe a mai marcat alte două goluri în această competiţie pentru fosta sa formaţie, AS Monaco, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel