UEFA Europa League Fotbaliștii FCSB, imagini de senzație din afara terenului. Ce piese vestimentare îmbracă jucătorii în Europa League/ FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Jucătorii „roș-albaștri” au avut parte de o ședință foto unde au îmbrăcat ținutele oficiale pentru competiția europeană.

Noua ținută oficială a fotbaliștilor de la FCSB, comparată cu cea a jucătorilor din Premier League

FCSB s-a pregătit intens pentru a doua etapă a competiției UEFA Europa League: meciul împotriva echipei conduse de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, încheiat cu victoria elevilor lui Elias Charalambous, scor 1-0 pe Toumba.

În atmosfera antrenamentelor și a trasării diferitelor strategii de joc, membrii echipei au avut ocazia să participe la o ședință foto alături de sponsorul oficial pentru ținutele din afara terenului.

Jucătorii „roș-albaștri” au îmbracat piesele vestimentare oficiale oferite de sponsorul Bigotti (sponsor încă din anul 2006), prin intermediul cărora se încearcă transmiterea determinării și a angajamentului pentru performanță la cel mai înalt nivel european.

Astfel, înainte de confruntarea cu PAOK Salonic, fotbaliștii FCSB-ului au pozat în ținutele oficiale.

Întrebat cum s-a simțit să fie fotomodel pentru o zi, căpitanul Darius Olaru a spus că, deși nu este meseria sa principală aceea de a poza în fața camerelor, se simte bine să-și reprezinte echipa și într-un altfel de cadru, diferit de cel de pe terenul de fotbal.

„M-am simțit foarte bine, deși mi se pare cumva ciudat, pentru că nu este jobul nostru. E interesant și trebuie să ne reprezentăm echipa și aici”, a apreciat Olaru.

„Îmi place foarte mult, are o combinație de elemente sport cu cele elegante”, a spus și Risto Radunovic.

Și Daniel Bîrligea a apreciat noile ținute: „Mă simt foarte bine, este o ținută foarte elegantă și foarte comodă pentru noi, sportivii. Această geacă are un stil... de Premier League, e foarte faină. Câteodată merge să schimbăm rolurile (n.r. din fotbalist în fotomodel)”, a declarat atacantul în vârstă de 24 de ani.

Următorul meci al celor de la FCSB în noul format al competiției Europa League va avea loc joi, 24 octombrie, împotriva echipei scoțiene Glasgow Rangers, formație la care evoluează românul Ianis Hagi.

CITEȘTE ȘI Una caldă, una rece. Ianis Hagi revine pe teren cu pasă decisivă, dar primește cartonaș roșu

FCSB a reușit să obțină victorii în cele două etape disputate până acum, scor 4-1 cu echipa letonă FC RFS, respectiv 1-0 cu formația elenă PAOK Salonic.

Programul complet al „roș-albaștrilor” în Europa League

FCSB - FC RFS, 26 septembrie, Arena Națională, scor 4-1

PAOK FC - FCSB, 3 octombrie, Stadionul Toumba, scor 0-1

Rangers FC - FCSB, 24 octombrie, ora 22:00

FCSB - FC Midtjylland, 7 noiembrie, ora 19:45 - Arena Națională

FCSB - Olympiacos FC, 28 noiembrie, ora 22:00 - Arena Națională

TSG Hoffenheim - FCSB, 12 decembrie, ora 19:45

Qarabag FK - FCSB, 23 ianuarie 2025, ora 19:45

FCSB - Manchester United, 30 ianuarie 2025, ora 22:00 - Arena Națională


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: UEFA Europa League

logo icon Articole similare

UEFA Europa League Cine a fost jucătorul no 1 al FCSB în meciul cu PAOK Salonic

FCSB a reușit victoria în al doilea meci din Europa...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel