Superliga Romaniei Fotbalistul român care îl deranjează pe Ciprian Marica. Se vaită și e prea plângăcios
Data publicării:
Fostul fotbalist l-a descris pe unul dintre cei mai buni jucători din actualul campionat al Superligii.

Ciprian Marica este de părere că Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB, ar avea de câștigat dacă ar dispune de o altă atitudine. Concret, fostul internațional crede că jucătorul „roș-albastru” se plânge prea mult pe teren, exagerând în numeroase rânduri.

„Văicărelile alea pe jos nu-mi plac. La fiecare atingere se vaită, e fragil, e sensibil”

„Dacă nu ar fi așa plângăcios, ar fi mult mai bun. Văicărelile alea pe jos nu-mi plac. E posibil să mai fie oameni cărora nu le plac jucătorii care simulează, care de multe ori exagerează prin văicărelile astea.

Mi se pare un jucător important pentru FCSB, pe la el trec toate mingile, apare foarte bine în careu, are și execuții. Este convocat la echipa națională, deci are tot potențialul să plece, să facă pasul.

N-am fost scouter, dar sincer m-aș uita cu atenție. La fiecare atingere se vaită, e fragil, e sensibil. Nu știu dacă este un criteriu, dar pentru mine este deranjant”, a spus Ciprian Marica, potrivit digisport.ro.

Echipa de fotbal FCSB va întâlni formația letonă RFS, joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională, în prima etapă a Europa League.


Olaru promite că va da totul pe teren în primul meci din Europa League

„Suntem bine. Așteptam acest moment. Am muncit din greu pentru a ajunge aici. Așteptăm meciul de mâine (n.r. azi), trebuie să câștigăm, jucăm pe teren propriu. Știm mai multe acum despre ei, pentru că i-am analizat.

Înainte nu știam prea multe. N-aveam ce să facem. Au câțiva jucători buni la mijlocul terenului. Sunt bine, eu încerc să îmi fac treaba mea, știu ce am de făcut. Cred că cea mai mare problemă a noastră este cea mentală.

În ultimele meciuri nu am adunat puncte și asta am făcut la începutul sezonului trecut și ne-a ajutat la final. Nu știu dacă sunt eu în măsură să le dau sfaturi atacanților.

Și ei ca și mine intră pe teren să își facă treaba. Vom lucra tot mai mult și rezultatele vor veni pe parcurs. E alt nivel în Europa față de campionat, sunt meciuri mult mai grele.

Le promit suporterilor că vom da totul pe teren. Vrem să începem acest drum cu dreptul. Știm că vor veni și ne vor susține”, a spus căpitanul „roș-albaștrilor”, potrivit aceleiași surse menționate anterior.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel