Superliga Romaniei FRF vrea ca Ianis Hagi să vină la Rapid
Data publicării:
Dan Şucu şi Viorel Moldovan au confirmat interesul Rapidului pentru Ianis Hagi. Acum, FRF anunţă că o astfel de mutare ar fi benefică atât fotbalistului, cât şi echipei naţionale. 

"Ianis Hagi este un jucător de mare valoare şi cred că orice club şi-l doreşte. Vom vedea, avem anumite discuţii din acest punct de vedere, vedem cum vor decurge. Eu sper să fie şi el interesat să vină la Rapid. Ăsta e lucrul cel mai important până la urmă. Dar e normal, cine nu şi l-ar dori", a declarat Viorel Moldovan. 

"Ca un răspuns, da, ni-l foarte dorim", a intervenit şi Dan Şucu. 

FRF vrea ca Ianis Hagi să se transfere la Rapid 

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, speră ca Ianis Hagi să bată palma cu Dan Şucu şi să semneze pentru un transfer în Giuleşti. 

“M-aș bucura foarte tare ca Ianis Hagi să meargă la Rapid. Am aduce un jucător care a suferit multe nedreptăți în ultima vreme – să nu joace acolo, să nu joace acolo – deși eu cred că este superior jucătorilor cu care s-a luptat pentru un post în echipele respective.

Asta e părerea mea, nu e subiectiv, ci obiectiv totul, văzându-l ce știe să facă. El a jucat mai mult la echipa națională decât la echipa de club și și-a arătat valoarea.

Păi, stai nițel, îmi pun și eu întrebarea: dacă Ianis are realizări la cel mai înalt nivel, goluri, acțiuni, pase decisive la echipa națională, nu e o nedreptate? El la echipa națională joacă foarte bine și tu, echipă de club care te bați la retrogradare – vorbesc de Alaves – nu îl bagi să joace titular?

Pun și eu o întrebare. Nu e vorba de o analiză fotbalistică profundă, ci de o observație a unui moment. Exact, Ianis Hagi și-a arătat valoarea la echipa națională. Și fără meciuri multe în picioare!

Păi, dacă joacă așa când n-are multe meciuri, dar dacă ar avea meci de meci?! Să dea Dumnezeu să vină soarele și pe strada lui, m-aș bucura enorm”, a declarat Mihai Stoichiță, conform Pro TV.

Marius Şumudică anunţă că Florin Niţă nu poate veni la Rapid 

În această vară s-a scris că Florin Niţă ar fi fost dorit de Rapid, dar în cele din urmă a fost adus Benjamin Siegrist, de la Celtic. Marius Şumudică spune că Rapid este acoperită la postul de portar. 

"În momentul de faţă, suntem acoperiţi la această poziţie. Eu nu am făcut diferenţe niciodată. Există portarul care a fost adus şi care a lucrat cu Neil Lennon, dar pentru mine nu contează, cât timp e profesionist şi apără bine. Mai este Aioani şi îl mai avem şi pe Bogdănel (n.r. Bogdan Ungureanu) care creşte şi este alături de noi. Sunt 3 portari în care eu am încredere. 

Din păcate pentru Florin, care este un băiat deosebit şi un portar extraordinar, suntem acoperiţi şi nu face subiectul unui transfer la Rapid", a completat Marius Şumudică. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel