Fotbal Fundaşul de naţională care a fost pe lista Rapidului, acuzat de impresar că se gândeşte doar la bani
Data publicării:
Fundaşul de naţională care a fost pe lista celor de la FC Rapid în această vară ar putea juca în cupele europene, dar impresarul său spune că mintea îi stă numai la bani. 

Este vorba despre Adrian Rus, fundaşul celor de la Pisa, care a fost în lotul naţionalei la EURO 2024. Giovanni Becali, impresarul său, îl acuză că se gândeşte doar la partea financiară, în loc să se concentreze pe a juca cât mai bine. 

”Adrian Rus se gândește doar la bani. Mai bine s-ar gândi să facă tot posibilul să joace bine, că apoi vin și banii. De exemplu acum vrea să îl transfere Pafos. Pisa vrea 500.000 de euro pe el, dar în schimb ciprioții sunt dispuși să dea doar 350.000 - 400.000 de euro.

I-am spus lui Rus că va avea același contract ca la Pisa. El m-a întrebat ulterior dacă în primul an va câștiga atât, apoi în al doilea an atât și tot așa. El să joace bine și să demonstreze și vor veni și banii.

Despre Rus, Viorel Moldovan nu m-a mai întrebat nimic. Probabil că Rapid s-a orientat către altcineva”, a declarat Giovanni Becali la Fanatik. 

Adrian Rus este legitimat momentan la Pisa, în Serie B, unde este coleg cu Marius Marin, un alt tricolor. 

Deşi s-a vorbit despre interesul Rapidului pentru el, Adrian Rus a refuzat să revină în Liga 1. 

"Nu vreau să mă întorc deocamdată în țară. Aș mai vrea să stau în străinătate. Sunt în vacanță acum, mă voi întoarce la Pisa momentan, ei și-ar dori să rămân acolo, dar ezit. Voi vedea! Depinde și de ce oferte vor mai veni", a declarat Adrian Rus. 

Rapid l-a vrut şi pe Marius Marin, dar Filipo Inzaghi s-a opus 

"Marin este un jucător care nu poate fi înlocuit. La alte echipe pe care le-am pregătit, el era primul jucător pe care îl ceream, voiam să îl aduc. Cu siguranţă nu va pleca de aici, nu cât timp sunt eu aici. De asemenea, sunt foarte fericit şi cu Adrian Rus, care a venit la echipă în cea mai bună formă", a declarat Filippo Inzaghi. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel