Echipa nationala George Puşcaş, criticat în termeni duri după Cipru-România 0-3. A fost numit "dezastru viu" de Cornel Dinu
Data publicării:
Cornel Dinu l-a făcut praf pe George Puşcaş, după meciul României cu Cipru din Liga Naţiunilor. Puşcaş a intrat din postura de rezervă, dar nu a reuşit să iasă în evidenţă cu nicio fază. 

“Nici măcar horă nu joacă. E un dezastru viu! L-a băgat acolo, 20-25 de minute, nu știu câte a jucat. Dar nu știu dacă a dat două mingi la noi. E vina antrenorilor, nu a lui. E rușinea fotbalului românesc. Ai ajuns la Pușcaș și stă Mitriță pe margine. Pușcaș nu a confirmat niciodată nimic la echipa națională.

Și îl ții pe Mitriță pe bancă. Sau eventual Drăguș sau Alibec, deși mie mi se pare ieșit din formă și cu kilograme în plus, este oricum mult peste gluma asta de atacant care se numește Pușcaș. Probabil are o anumită prezență în timpul liber, când nu sunt jocuri și antrenamente.

În sensul că are calități ascunse, probabil e un bun cântăreț de “Pușca și cureaua lată”, o fi zâmbăreț așa, dar cu fotbalul are foarte puține legături. Mai ales la nivelul ăsta de echipa națională”, a declarat Cornel Dinu la Fanatik Superliga. 

George Puşcaş are 11 goluri la echipa naţională, reuşite în 44 de selecţii. Ultimul său gol la naţională a venit în noiembrie 2023, în victoria cu 2-1 în faţa Israelului, la Budapesta. 

George Puşcaş, mesaj pe Instagram după meciul cu Lituania de la Bucureşti 

Nepăstrat în lot pentru meciul cu Lituania de pe Ghencea, George Puşcaş a plecat înapoi în Turcia. Atunci s-a zvonit că Mircea Lucescu l-a exclus din lot, dar ulterior acesta a fost rechemat la echipa naţională. 

"S-au scris multe lucruri false sau denigratoare despre mine în ultimii ani și nu am reacționat niciodată știind că cine mă cunoaște cu adevărat și urmărește știe mereu care este adevărul despre mine și acțiunile mele, dar când este vorba despre echipa naționala și țara mea consider că este datoria mea să ies în față și să explic!

Așadar, s-a spus că am vrut să plec înainte de meciul cu Lituania. Adevărul este că după ce conducerea clubului a văzut că nu fac parte din lot pentru meciul cu Lituania, am fost întrebat dacă pot să revin mai repede la Bodrum, pentru a prinde antrenamentul de a doua zi și pentru a intra mai repede în pregătirea meciului care urma să se joace în weekend, lucru care nu s-a întâmplat și am ajuns mai târziu la antrenamentele de după. L-am întrebat pe team manager dacă există această opțiune, crezând că poate sunt și obligat, conform regulamentului UEFA, să fac acest lucru. Mi s-a spus că nu e obligatoriu și că domnul Lucescu își dorește să rămân până la finalul acțiunii, adică până la finalul meciului. Am acceptat fără niciun alt comentariu.

Echipa națională este extrem de importantă pentru mine și nu există onoare mai mare decât să fiu convocat să îmi reprezint țara. Niciodată nu voi refuza sau comenta deciziile selecționerului. Da, este adevărat că mă interesează mereu să înțeleg unde greșesc și cum pot progresa, dar întotdeauna voi respecta și accepta deciziile sale.

La echipa națională suntem o familie și nimeni nu ne poate dezbina. Sunt foarte bucuros că am obținut 6 puncte în primele două meciuri din Liga Națiunilor și vom continua să luptăm pentru România!

Hai, România!”, a scris George Pușcaș pe Instagram. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare

Echipa nationala Daniel Pancu, eliminat de pe teren în România - Elveția

Selecționerul echipei naționale de tineret a României a...

Echipa nationala Ultimele detalii de la Kaunas, înainte de Lituania-România

România înfruntă Lituania marţi, 15 octombrie, în al...



logo icon Cele mai noi articole

Echipa nationala Daniel Pancu, eliminat de pe teren în România - Elveția

Selecționerul echipei naționale de tineret a României a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dan Alexa spune că David Maftei joacă în Liga 1 datorită lui Dorinel Munteanu. Nu a vrut să comenteze gestul antrenorului

Agerpres

Rareş Pop i-a dat mesaj lui Marius Şumudică imediat după România U20 - Cehia U20

Agerpres

George Puşcaş, criticat în termeni duri după Cipru-România 0-3. A fost numit "dezastru viu" de Cornel Dinu

Agerpres

Vali Ţicu, semnal de alarmă la Petrolul. "Nu putem vorbi de viitor"

pixel