Fotbal Gică Craioveanu a spus la ce trebuie să mai lucreze Valentin Mihăilă
Data publicării:
Valentin Mihăilă a avut un început de sezon bun, dar fără să marcheze. Golul a venit, însă, în tricoul echipei naționale.

Jucătorul român care evoluează pentru clubul italian Parma a avut parte numai de ratări milimetrice la început de sezon, înregistrând numeroase bare la momentul finalizării mai multor faze în meciurile disputate. Totuși, Valentin Mihăilă „a spart gheața” în al doilea meci al României din Liga Națiunilor, scor 3-1 cu Lituania, fiind „tricolorul” care a deschis tabela încă din minutul 4.

Chiar dacă evoluțiile sale de la club și de la echipa națională au fost lăudate, Gică Craioveanu crede că fotbalistul în vârstă de 26 de ani trebuie să mai lucreze la finalizarea momentelor în care se află în avantaj, întrucât are o serie de calități foarte importante.

„A crescut și în joc, ca nivel, dar trebuie să lucreze foarte mult la finalizare”

„Trebuie să lucreze la finalizare, în primul rând, pentru că în rest are condiție, are calități. Dar trebuie să pună accent mai mult
pe finalizare. Mi se pare că a pus masă musculară.

Îl văd total diferit față de cum era la Craiova. A câștigat masă musculară, cred că au un preparator fizic foarte bun și nu mă așteptam.

A crescut și în joc, ca nivel, dar trebuie să lucreze foarte mult la finalizare, să facă asta foarte mult, pentru că-și creează foarte multe ocazii și ratează foarte mult”, a precizat Craioveanu, la Fotbal European.

Momente frustrante pentru Valentin Mihăilă

„A fost o victorie categorică. A trebuit să ne adaptăm la terenul de joc, la public, la adversar, am reușit să facem toate aceste lucruri și asta s-a văzut în final pe tabelă. 

Ne-au motivat huiduielile publicului, însă nu trebuie să îi băgăm în seamă pe suporterii adverși, le-am arătat tabela la final și asta a fost. 

Mă înțeleg foarte bine cu Dennis Man, păcat că nu am reușit să marchez la acea combinație... îmi pare rău. E frustrant pentru mine că nu reușesc să marchez la națională. S-au strâns deja 4-5 meciuri oficiale în care îmi creez o grămadă de ocazii și nu reușesc să fructific. 

Sper să sparg gheața, să marchez la următorul meci. Am fost aproape azi, am lovit de două ori bara, apoi golul lui Drăguș din șutul meu respins de portar. E bine că îmi creez ocazii, dar trebuie să și finalizez”, afirma Mihăilă, după șansa irosită în fața selecționatei Kosovo, meci câștigat de România cu 3-0.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel