Superliga Romaniei Gică Hagi a prefațat partida cu Dinamo. Dezamăgirile după meciul cu Gloria Buzău
Data actualizării:
Data publicării:
Gheorghe Hagi a declarat la ce se așteaptă în meciul contra echipei Dinamo București, din a XII-a etapă a Superligii.

Antrenorul echipei Farul Constanța, Gheorghe Hagi, a afirmat că își dorește ca elevii săi să arate mult mai bine în meciul contra formației Dinamo București, mai ales după dezamăgirea din deplasare, scor 0-1 cu Gloria Buzău. 

Totodată, tehnicianul constănțenilor preconizează că etapa a XII-a a Superligii va aduce dueluri dificile, sperând ca „marinarii” să arate mai bine din punct de vedere ofensiv în partida contra „câinilor roșii”.

Gică Hagi: „Sperăm să prindem o zi bună și atacanții noștri să fie mai inspirați”

„În primul rând, întâlnim o echipă în formă, care s-a descurcat foarte bine în campionat până acum. E o echipă care marchează multe goluri. Noi, după dezamăgirea pe care am avut-o la Buzău, unde nu am fost inspirați, sperăm să arătăm foarte bine acasă. Pentru noi contează doar victoria, sunt trei puncte importante.

Trebuie să fim mental foarte bine și să ne facem jocul nostru, să impunem în ritmul și intensitatea jocului. Sperăm să prindem o zi bună și atacanții noștri să fie mai inspirați. Pentru că și la Buzău am avut ocazii de a marca, dar din păcate nu am făcut-o și am fost dezamăgiți.

E un campionat în care contează foarte mult detaliile. În fotbal contează întotdeauna atât faza ofensivă, cât și faza defensivă. Trebuie să faci în așa fel încât să ajungi în careu, degeaba faci construcție și circulația mingii, dacă nu ataci poarta.

Atunci poți să marchezi goluri. Și noi trebuie să lucrăm la aspectul ăsta ca echipă. Va fi un an greu, toată lumea trebuie să fie conștientă de lucrul ăsta. Toți trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru Farul, a declarat Gică Hagi, în conferința de presă premergătoare meciului cu „alb-roșii”.

Hagi a vorbit și despre noul stadion din Constanța. El s-a arătat încântat de aprobarea construcției noii arene, spunând că obiectivul clubului constănțean este acela de a primi cât mai mulți spectatori la meciuri.

„E foarte bine că stadionul va fi plin, dar acum este mic. Să vedem atunci când va fi gata noul stadion, cum va veni Constanța și Dobrogea la meciuri. Să vedem atunci 15.000 de abonați, acolo trebuie să fie targetul.

Dobrogea e mare și Farul este cea mai iubită echipă din Dobrogea. Asta este direcția în care trebuie să meargă Farul, mai ales că s-a aprobat construcția noului stadion. Toți să vină să susțină Farul”, a mai spus Hagi.

Farul Constanța primește vizita celor de la Dinamo București, pe stadionul Central din Ovidiu, vineri, 4 octombrie de la ora 21:00. Meciul dintre cele două formații contează pentru a XII-a etapă a Superligii.

După 11 etape disputate, Farul Constanța se clasează pe al 12-lea loc din clasament, cu 12 puncte, în timp ce elevii lui Zeljko Kopic sunt pe 5, cu 17 puncte.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Gică Hagi, furios pe arbitrajul din partida Farul - Dinamo

Echipele de fotbal Farul Constanța și Dinamo București...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: ascotelul.ro

Agentul lui Alexandru Pop confirmă. Trei oferte refuzate pentru atacantul Oţelului

Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

Agerpres
BREAKING NEWS

Simona Halep obține prima victorie din ultimii doi ani. Primele declarații ale româncei după meci

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

pixel