Superliga Romaniei Gică Hagi, anunț șoc. ”Regele” susține că e dispus să cedeze controlul și acțiunile celor de la Farul
Data publicării:
Farul Constanța, echipa campioană din sezonul precedent, se află acum pe poziția a opta și își dispută locul în lupta pentru accederea în play-off. 

O veste surprinzătoare a venit din partea emblematicului "Rege", Gică Hagi, care a declarat la o conferință de presă că este dispus să cedeze locul de antrenor și să vândă o parte semnificativă din acțiunile clubului.

Hagi, una dintre figurile cele mai respectate în fotbalul românesc, a anunțat că este gata să renunțe la funcția de antrenor principal la Farul Constanța și să vândă majoritatea acțiunilor clubului. Cu toate acestea, el intenționează să păstreze un procent de zece la sută din acțiunile echipei constănțene.

"Lucrurile trebuie să se schimbe", a afirmat Hagi în cadrul unei conferințe de presă lungi și complexe. "Eu mă retrag de la poziția de acționar majoritar. Am spus acest lucru de 3-4-5 ani. Este adevărul, chiar dacă mulți îl vedeți altfel. La nivelul Federației, Farul a avut cea mai bună organizare, dar totul aparține Farului, nu și mie.

Eu am acțiuni la Farul, dar clubul nu are nicio datorie față de mine. Este necesar să apară schimbări. Dacă aceasta este dorința, este bine. Dacă nu, cred că am făcut tot ce mi-a stat în putință. Sunt momente când simți că este momentul să faci acest pas", a explicat Gică Hagi.

Îndemnând oamenii de afaceri să se implice și să preia pachetul majoritar de acțiuni al clubului, Hagi a subliniat că Farul Constanța are nevoie de o nouă direcție pentru a continua pe drumul succesului, iar el este deschis să contribuie în continuare, deținând o mică parte din acțiunile clubului.

dcsport Team
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel