Superliga Romaniei Gică Hagi explică discuția aprinsă cu suporterii constănțeni. Ce așteptări are „Regele” de la meciul cu FCSB
Data publicării:
Partida din a cincea etapă a Superligii dintre FCSB și Farul Constanța este programată vineri, 9 august, începând cu ora 21:00.

În cadrul conferinței de presă dinaintea duelului dintre Farul Constanța și FCSB, Gică Hagi a răspuns ultimelor evenimente la care a fost protagonist, chiar pe terenul clubului de fotbal pe care îl conduce. Antrenorul constănțenilor a avut un dialog aprins cu suporterii, în timpul meciului câștigat în fața celor de la Poli Iași, scor 2-0.

„Sunt lucruri care se întâmplă. Ele rămân acolo. După meci, la cald zici una-alta, că aşa e, dar după ne liniştim şi ne vedem de ale noastre. Numai împreună putem să fim puternici. Împreună putem face lucrurile. E clar că ce aud în spatele meu, la un moment dat, cred eu că ar trebui să nu se mai întâmple.

Eu sunt acolo să iau deciziile, să fac formaţia, iar în tribună oamenii, bineînţeles, dacă sunt nemulţumiţi, întotdeauna suporterii pot să îşi manifeste lucrul ăsta. Dar în momentul în care eram noi, oamenii trebuiau să fie, unii dintre ei, focusaţi doar pe a încuraja echipa, pentru că echipa avea nevoie.

A fost bine la Constanţa înainte. Suporterii noştri sunt cei mai fericiţi din România, pentru că au avut doar succese, foarte puține decepții. Echipa are nevoie de încurajări. Oamenii care vin trebuie să fie lângă ei”, a declarat Gică Hagi.

Gheorghe Hagi vrea să câștige cu FCSB

„Un meci cu campioana României, cred că e o provocare pentru tot ce înseamnă Farul, începând de la noi, de la staff, la jucători, tot ce înseamnă Farul, suporteri. Toţi cred că ne dorim să facem un meci bun. Să mergem la Bucureşti să fim noi, din toate punctele de vedere să ne depăşim, să facem un meci mare. Clar adversarul e foarte bun şi te obligă să faci ambele faze foarte bine. Trebuie să fim reactivi, foarte buni...

Nu avem voie să greşim ca să putem să sperăm la ce ne dorim cu toţii, să câştigăm. E-n mentalitatea noastră: ne place să câștigăm. Vrem să câștigăm. Chiar dacă au jucat în Europa, au făcut un meci mare ieri, au jucători, au lot, au cu ce să-i înlocuiască. Suntem pregătiţi, cred eu, de acest lucru. Am venit după un meci foarte bun de acasă, am jucat bine, ne-am adaptat la toate cerințele care au fost.

Scopul pe care îl avem în fiecare zi, venim, ne antrenăm... este acela de a juca și a câștiga. Aceasta e identitatea noastră, în direcția asta muncim de când suntem. Victoria aduce bucurii, aduce încredere, aduce zâmbetul pe buze. De asta trebuie să muncești în viață, ca să câștigi.

(n.r. e un avantaj pentru Farul că FCSB a jucat în cupele europene?) Nu avem de unde să ştim lucrul ăsta. Cu avantaje, dezavantaje, ştim că vom întâlni o echipă foarte bună, competitivă, care știe fotbal, care face ambele faze. Jucători foarte buni. Trebuie să ne autodepăşim ca să sperăm la o victorie.”, a mai spus Gică Hagi, la conferința premergătoare duelului cu FCSB.

În primele patru etape ale Superligii, Farul Constanța a bifat o victorie, o remiză și două înfrângeri, în timp ce FCSB a înregistrat două remize și o înfrângere. De amintit este faptul că „roș-albaștrii” au solicitat ca meciul din a patra etapă, în fața celor de la FC Botoșani, să fie amânat, echipa condusă de Elias Charalambous evoluând și în preliminariile Champions League.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel