Echipa nationala Gică Hagi îi ia apărarea lui Nicolae Stanciu: „Lăsăți-l în pace!”
Data publicării:
Echipa națională a României a reușit să învingă selecționata Ucrainei, scorul fiind deschis de către căpitanul „tricolorilor”, Nicolae Stanciu.

Nicolae Stanciu nu s-a limitat în a-și exprima dezaprobarea față de reacția suporterilor, după meciul amical contra Bulgariei, scor 0-0, în urma căruia mulți dintre spectatorii din tribune i-au huiduit pe „tricolori”.

După reușita de excepție din meciul de debut cu Ucraina, scor 3-0, Nicolae Stanciu a trecut, în decurs de câteva ore, de la „cel mai criticat jucător al naționalei”, la „cel mai apreciat tricolor”.

Hagi: „Din când în când, jucătorul are voie să își spună ‘oful’”

Gică Hagi a comentat, la rândul său, reacția căpitanului, luându-i apărarea: „Lăsăți-l în pace. Fiecare jucător are momentele lui. Trebuie lăsat să joace, fiecare are dreptul să mai zică câte una.

Asta e, când se spune, rămâne acolo. Lăsăți-l. Rămânem cu ce a făcut Stanciu pe teren, restul pentru mine contează mai puțin. Din când în când, jucătorul are voie să își spună ‘oful’. Mă pui pe mine să judec ce unul sau nu știu care?

Nu pot să fac lucrul asta, nu vreau să răspund. Am intrat să răspund, doar să vorbesc despre lucrurile bune, ce s-a făcut bun”, a spus Gheorghe Hagi, potrivit Fanatik.

Stanciu: „De ce să vă faceți griji?!”

„Ne-am simțit bine să fim din nou împreună, ne doream să câștigăm, dar cel mai important e că suntem toți sănătoși. Mai sunt două săptămâni până la turneul final și avem timp să reglăm anumite lucruri.

(n.r.-'Trebuie să ne facem griji?') Griji, de ce? Păi te întreb și eu, îmi puneți niște întrebări... Un penalty ratat, și? Și eu am ratat, și Dennis a ratat. În 2016 am bătut 5-0 pe Georgia și credeați că o să câștigăm EURO.

Clar că trebuie să punem la punct anumite lucruri, dar de ce să vă faceți griji?! În primul rând, nu credeați că ne calificăm. Acum o lună erau toți fericiți că mergem la EURO. Nu știu dacă sunt așteptările prea mari. Noi ne-am calificat și noi vom merge la EURO și vom reprezenta România.”, spunea Nicolae Stanciu, după meciul amical cu Bulgaria.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel