Echipa nationala Gică Hagi, o posibilă preluare a echipei naționale? Reacția antrenorului privind plecarea lui Edi Iordănescu
Data actualizării:
Data publicării:
Federația Română de Fotbal a făcut luni anunțul privind plecarea lui Edward Iordănescu din funcția de selecționer al echipei naționale, iar numele potențialilor înlocuitori nu au întârziat să apară.

Edward Iordănescu (46 de ani) a decis să nu continue colaborarea cu FRF privind conducerea echipei naționale de fotbal a României, astfel că variantele de antrenori pentru formația „tricoloră” au început să apară extrem de rapid.

Unul dintre potențialii antrenori ai naționalei ar putea fi Gică Hagi, actualul tehnician al Farului. Formația de la malul Mării a disputat ultimul meci din a doua etapă a noului sezon al Superligii, în deplasare, în fața celor de la Oțelul Galați (0-0). Deși constănțenii au avut mai multe ocazii de a marca în prima repriză a meciului, gălățenii și-au făcut simțită prezența în cea de-a doua manșă, dar fără succes pentru niciuna dintre formații.

Gică Hagi: „Mai devreme sau mai târziu veți vedea”

Întrebat despre plecarea lui Edi Iordănescu de pe banca naționalei, Hagi a declarat că încheierea colaborării cu FRF este o surpriză, lăsând, totodată, să se înțeleagă că nu refuză o posibilă preluare a „tricolorilor”: „E o surpriză! Un antrenor când face bine trebuie să rămână.

Așa era logic, să meargă în continuare cu echipa națională. Din păcate, e decizia lui, el știe cel mai bine, n-avem de ce să comentăm prea multe.

În seara asta vorbesc despre meci, nu vorbesc despre altceva. Mai devreme sau mai târziu veți vedea (n.r. dacă va prelua echipa naționala României).”, a spus Hagi.

CITEȘTE ȘI Mesajul lui Edward Iordănescu, după anunțul retragerii de la naționala României: „Ca să nu existe nicio speculație inutilă...”

„O vede și soacră-mea, oricine o vede!”

Despre meci, Hagi a recunoscut că au existat multe șanse ale elevilor săi de a înscrie, dar a ținut să puncteze, de asemenea, valoarea adversarului de luni seară: „Trebuia să câștigăm, am avut ocazii. Știam că întâlnim o echipă care are un joc foarte bine conturat, ne-am adaptat.

Trebuia să facem anumite lucruri, le-am făcut bine. Am condus jocul, cred că am avut cele mai multe ocazii, nu știu dacă adversarul a avut ceva pe poartă, doar la cornere.

Dar atât s-a putut, ăsta e fotbalul. (n.r.- dacă este nevoie de un atacant central) O vede și soacră-mea, oricine o vede! Și Riva s-a accidentat, și Cojocaru, vom vedea. Avem nevoie. Dican arată bine, Ciobanu mai are foarte mult, are nevoie de meciuri, l-am forțat astăzi. E foarte disponibil.

Iancu trage de el, nici el nu poate să reziste 90 de minute. Sperăm să apară și Bălașa săptămâna asta... Larie va lipsi câteva luni”, a mai spus Gheorghe Hagi, după meci.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel