Superliga Romaniei Gică Hagi vrea trei puncte din deplasarea de la Arad. Ce spune despre stadionul din Constanța
Data publicării:
Echipa UTA Arad primește vizita Farului Constanța luni, 26 august, în a șaptea etapă a Superligii.

Gheorghe Hagi: „Încercăm să ne întoarcem la Constanța cu un rezultat pozitiv”

Antrenorul a spus că Farul Constanța face deplasarea la Arad pentru a câștiga cele trei puncte, dorind ca echipa pe care o conduce să continue parcursul bun din ultimele etape.

„O deplasare lungă, un meci dificil cu un adversar care, cred eu, că e stabil. Staff-ul tehnic e de o perioadă acolo. E o echipă talentată, care știe fotbal. Știe atacuri poziționale, cât și atacuri rapide, și la fazele fixe este periculoasă. O echipă care, mai ales acasă, joacă foarte bine. Între noi și ei, totdeauna au existat meciuri echilibrate, indiferent de poziția în clasament - unde a fost una sau cealaltă, meciuri în care fiecare putea să câștige.

Ne așteptăm la un meci dificil, încercăm să ne întoarcem la Constanța cu un rezultat pozitiv sau cu o victorie, să continuăm perioada bună în care suntem în ultimele meciuri, unde am marcat goluri. Am produs rezultate și sperăm, și de data aceasta, să prindem o zi bună. Jucătorii accidentați sunt Larie și Cojocaru, vedem când vor reveni. Ceilalți, majoritatea - mai mult sau mai puțin -, sunt bine.

Sperăm să facem un meci mare, pentru că și în momentul în care am câștigat cu UTA, scor 1-0, în urmă cu doi ani, am făcut un meci complet, un meci în care ne-am apărat foarte bine și am atacat când am prins culoarul de a o face. Trebuie să fim pragmatici, pentru că e o echipă care joacă foarte bine acasă.”, a spus Gică Hagi, în conferința premergătoare meciului cu UTA Arad.

„Ne interesează cele trei puncte, ne batem pentru ele”

„Pentru mine, e imposibil să nu greșești o dată într-un meci. Important e să marchezi 2-3 goluri, să joci un fotbal bun, complet, care să te aducă la victorie. Avem o perioadă în care am marcat, trebuie să muncim din nou, în continuare, foarte bine la antrenamente, trebuie să lucrăm bine și în meci jucătorii să se simtă bine.

Ne interesează fiecare meci, pentru că are trei puncte. Ne interesează victoria, suntem în campionat. Ne interesează să muncim pentru ea, să mergem în direcția asta: să impunem ritmul și intensitatea jocului, identitatea noastră. Încercăm să facem lucrul ăsta, acestea sunt valorile noastre, cu ele mergem. Nu ne interesează clasamentul, deocamdată ne interesează cele trei puncte, că sunt în joc - și ne batem pentru ele.”, a mai declarat Hagi.

Întrebat dacă va mai exista un transfer „surpriză” la echipa Farului în perioada următoare, „Regele” a spus că lotul, la ora actuală, este unul complet: „Nu știu, mai mult sau mai puțin suntem un lot complet. Dacă vine o variantă bună pentru banii noștri, poate mai completăm ceva în apărare. De lucrat, încă lucrăm. Încercăm să găsim alternative bune, în caz că cineva pleacă.”

Gică Hagi: „De-asta am demolat stadionul...”

Cel mai probabil, actele pentru construcția noului stadion din Constanța se vor semna în luna septembrie. Despre acest subiect, Gheorghe Hagi a spus: „Cel mai bine e să îl întrebați pe Gică Popescu, el știe cel mai bine. Din ce știu eu, promisiunea e că 100% în septembrie se face. Acum...așa ni s-a promis că va fi! Iar eu cred că primul stadion care să se construiască în România este cel din Constanța, sper că aprobarea va fi prima dată pentru noi. Noi am depus prima dată, în urmă cu doi ani și am încredere totală că așa va fi.

Cum s-a făcut în altă parte, să se facă și la Constanța! De-asta am demolat stadionul, trebuia să începem acum un an... Orice oraș mare din România are nevoie de un stadion, pentru că un stadion nou aduce bani, aduce bani la club, entuziasm, suporteri, tot.”, a mai spus antrenorul Farului, în conferința de presă.

Duelul dintre UTA Arad și Farul Constanța din a șaptea etapă a Superligii are loc luni, 26 august, de la ora 22:00, pe Arena „Francisc Neuman” din Arad.

Rezultatele Farului, în ultimele șase etape

Farul Constanța - Unirea Slobozia, scor 0-1

Oțelul Galați - Farul Constanța, scor 0-0

Farul Constanța - FC Botoșani, scor 0-1

Farul Constanța - Poli Iași, scor 2-0

FCSB - Farul Constanța, scor 3-2

Farul Constanța - FC Hermannstadt, scor 3-2


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel