Echipa nationala Gigi Becali a ales cel mai bun „tricolor”. Ce pronostic a dat chiar înainte de debutul la EURO 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Echipa națională a României a reușit să învingă selecționata Ucrainei cu 3-0 în primul meci din cadrul Campionatului European de fotbal din Germania.

Gigi Becali a nominalizat cel mai bun „tricolor” din actuala formație condusă de Edi Iordănescu. Echipa națională a României a învins reprezentanta Ucrainei în meciul de debut la EURO 2024, scor 3-0, primul gol fiind înscris de căpitanul grupării „tricolore”, Nicolae Stanciu. El este și jucătorul pe care Becali îl consideră cel mai bun din grup.

Becali: „Nimeni nu se compară cu Stanciu”

„Nimeni nu se compară cu Stanciu. Nicușor Stanciu este de departe cel mai bun din toată echipa. Pe Hagi nu-l mai comparați cu jucătorii români. Nu se mai naște unul ca Hagi...

Drăguș m-a lăsat mut. Eu țin minte când a plecat. Ziceam: ‘Ce să facă ăsta’? Ce a crescut nu îmi vine să cred. A plecat de tânăr, s-a maturizat. Putere, forță”, a spus Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB a mai spus că are obiective mari și visează întotdeauna la lucruri mărețe, chiar și în cazul echipei naționale.

„Eu l-am întrebat pe MM (n.r. - Mihai Sotica) și i-am zis: ‘Să vedem, Gigi, că noi jucăm acum, dar dacă ajungem în finală?’ MM a zis: ‘Băi, Gigi, tu ești nebun? De unde poți să știi ce e la fotbal?’

El a zis: ‘Păi jucăm, ne calificăm de pe locul 2 și putem să picăm cu Olanda’. Păi și ce? Batem Olanda. E nebunia mea, îți dai seama. MM a zis: ‘Băi, Gigi, tu ești nebun’.”, a mai spus Becali.

„Oaia mare, capra mare, pulpa mare”

Eu așa sunt. Mie nu îmi plac lucrurile mici. ‘Bă, Mihai, ești nebun la cap? Ce mare lucru e’. El a zis: ‘Hai, bă, Gigi… înseamnă că nu știi ce echipe sunt’. Adevărul e că nu știu. De ce să ne calificăm de pe locul 2? Ne calificăm de pe locul 1, de ce să nu o batem noi pe
Belgia?

(n.r. La pauză e 1-0 pentru Slovacia) Uite, pe locul 1 terminăm. Eu așa am visat tot timpul. Eu niciodată nu am visat lucruri mici. Vezi și la mașini. Când mi-am luat, mi-am luat Maybach. 500 de mii. Eu așa am învățat de la tata. ‘Oaia mare, capra mare, pulpa mare'”, a mai declarat Becali, pentru Fanatik.

Echipa națională a României va înfrunta selecționata Belgiei sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 22:00. Meciul se va desfășura pe RheinEnergieStadion din Köln.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel