Superliga Romaniei Gigi Becali a anunțat deja echipa de start pentru meciul cu Sepsi OSK
Data actualizării:
Data publicării:
FCSB întâlnește echipa Sepsi Sfântu Gheorghe duminică, 29 septembrie, în cadrul celei de-a XI-a etape a Superligii.

După victoria cu 4-1 în fața letonilor de la FC RFS în prima etapă a competiției Europa League, FCSB se va concentra pe întrecerea internă a Superligii, mai ales că „roș-albaștrii” au acumulat doar 10 puncte, clasându-se pe al 13-lea loc în campionat.

Gigi Becali a declarat că jucătorul care a deschis scorul în meciul din Europa League, Daniel Bîrligea (24 ani), va intra în calitate de rezervă în meciul cu Sepsi OSK, întrucât are nevoie de odihnă.

Gigi Becali: „Pe Bîrligea trebuie să-l odihnim”

„Trebuie să urcăm în clasament, în campionat. Trebuie întâi să atingem play-off-ul. Fotbalul se joacă pe puncte, e adevărat că echipa e valoroasă, numai că este pe demonstrat, trebuie să vezi acolo punctele, să vezi locul. Așa, lasă domne’ că o să fac eu, o să dreg eu, nu merge așa.

Cu Sepsi se vor schimba fundașii laterali, ceilalți mijlocași se vor schimba, numai Olaru rămâne. Și în atac se va schimba totul. Vor evolua unii care au jucat, dar care au jucat o repriză, titularii nu vor fi aceiași. E posibil să joace și Popa, să intre Bîrligea în a doua repriză. Pe Bîrligea trebuie să-l odihnim.

Nu eram hotărât ce țintesc, dar aseară mi-am dat seama ce țintesc. Nu eram hotărât, ziceam ‘stai domne’ să-l odihnim pe Crețu’. Acum numai, acum țintesc mai mult Europa decât… Și campionatul, dar… De ce țintesc mai mult Europa? Pentru că acolo sunt banii”, a declarat Becali, potrivit Fanatik.

Echipa posibilă a FCSB cu Sepsi OSK: Târnovanu – Crețu, Dawa, Chiricheș, Panțîru – Șut – Băluță, Tănase, Olaru, Oct. Popescu – D. Popa.

Cele două echipe se vor întâlni duminică, 29 septembrie, începând cu ora 21:30. Meciul se va desfășura pe stadionul Sepsi.

Atacantul echipei FCSB a declarat, joi seara, după ce a deschis scorul în meciul cu FC RFS din Europa League, că simte o fericire imensă să înscrie pentru noua sa formație.

„Am intrat pe gazon cu gândul să o fac fericită pe mama care e în tribună”

„Este o fericire imensă să dau gol pentru aceste culori. Sunt aici ca să demonstrez. Cu siguranță această victorie convingătoare ne ajută mult să avem un moral ridicat pentru următoarele meciuri și pentru campionat în același timp”, a afirmat fotbalistul după meci.

„Am intrat pe gazon cu gândul să o fac fericită pe mama care e în tribună, pe ceilalți din familie care au venit. Am vrut să arăt că nu sunt cel din meciul trecut. Vreau să mă fac cunoscut în echipă, să mă acomodez și să jucăm împreună din ce în ce mai bine”, a adăugat Bîrligea.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Au fost publicate deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

pixel