UEFA Europa League Gigi Becali a spus cine e fotbalistul no 1 de la FCSB. Ce alt jucător i-a plăcut în meciul cu RFS
Data publicării:
FCSB a reușit să obțină victoria în prima etapă a competiției Europa League, scor 4-1 cu FC RFS.

Daniel Bîrligea a deschis scorul în prima etapă disputată de FCSB în Europa League, marcând primul său gol în tricoul campioanei Superligii. Transferat de la CFR Cluj în schimbul a peste 2 milioane de euro, Bîrligea a fost remarcat de către patronul Gigi Becali după meci.

Totodată, finanțatorul a declarat că a-l lăuda pe căpitanul Darius Olaru, care a făcut „dubla” în meciul de joi seară, scor 4-1 cu FC RFS, nu ar avea nicio relevanță, întrucât este cel mai bun jucător de la FCSB.

Becali: „Pe Olaru n-are rost, el e numărul 1. Este el, apoi ceilalți”

„I-am năucit, la orice fază era pericol de gol. Când recuperam mingea, pasam rapid. Ne-am arătat la joc. Pe Olaru n-are rost (n.r.- să-l laude), el e numărul 1. Este el, apoi ceilalți.

Doar pe Bîrligea (n.r.- l-a remarcat). De ce? S-a bătut. Ăsta e jucătorul pe care l-am luat eu, care se bate. La primul gol a insistat și a marcat. A dat curaj. El știa, a auzit declarațiile mele. Să joci de frică!”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Ce au spus Darius Olaru și Daniel Bîrligea după meci

„Mă bucur că am reușit să îmi ajut echipa prin cele două goluri, însă cel mai important pentru noi este că am reușit această victorie. Au fost momente frumoase alături de fanii noștri, ne bucurăm că am marcat patru goluri pentru ei.

Au venit în număr mare și au meritat această victorie. Știam că trebuie să începem cu dreptul, era cel mai ușor meci. Pe baza acestui rezultat putem construi în continuare”, a afirmat Darius Olaru după meci.

Olaru s-a arătat bucuros și de reușitele colegilor săi, Daniel Bîrligea și Marius Ștefănescu. „Și Ștefănescu, și Bîrligea au nevoie de goluri, așa își construiesc moralul și pot avea mai multe reușite pe viitor. Avem nevoie de ei și sunt sigur că ne vor ajuta. Azi am câștigat prin calitatea noastră.

Avem calitate în față, am avut azi și un gazon foarte bun, am marcat patru goluri și e foarte bine pentru acest început în Europa League. Deocamdată nu vreau să mă gândesc la meciul cu PAOK Salonic, avem meci la Sf. Gheorghe în două-trei zile și trebuie să strângem puncte în campionat”, a adăugat căpitanul FCSB.

Daniel Bîrligea a ținut să explice faptul că golul marcat este și pentru familia sa, în special pentru mama acestuia, prezentă în tribunele Arenei Naționale: „Este o fericire imensă să dau gol pentru aceste culori. Sunt aici ca să demonstrez. Cu siguranță această victorie convingătoare ne ajută mult să avem un moral ridicat pentru următoarele meciuri și pentru campionat în același timp, a afirmat atacantul după meci.

„Am intrat pe gazon cu gândul să o fac fericită pe mama care e în tribună, pe ceilalți din familie care au venit. Am vrut să arăt că nu sunt cel din meciul trecut. Vreau să mă fac cunoscut în echipă, să mă acomodez și să jucăm împreună din ce în ce mai bine”, a adăugat Bîrligea.

FCSB a învins echipa letonă FC RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Națională din București, în prima etapă din noul format al Europa League la fotbal.

Programul și rezultatele „roș-albaștrilor” în Europa League

FCSB - FC RFS, 26 septembrie, Arena Națională, scor 4-1

PAOK FC - FCSB, 3 octombrie, ora 22:00, deplasare

Rangers FC - FCSB, 24 octombrie, ora 22:00, deplasare

FCSB - FC Midtjylland, 7 noiembrie, ora 19:45, Arena Națională

FCSB - Olympiacos FC, 28 noiembrie, ora 22:00, Arena Națională

TSG Hoffenheim - FCSB, 12 decembrie, ora 19:45, deplasare

Qarabag FK - FCSB, 23 ianuarie 2025, ora 19:45, deplasare

FCSB - Manchester United, 30 ianuarie 2025, ora 22:00, Arena Națională


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: UEFA Europa League

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

Agerpres

Mihaela Cambei, pași rapizi pentru a se bucura de cadoul oferit de Ion Țiriac

pixel