Fotbal Gigi Becali, declarații dure privind viitorul unui fotbalist la FCSB: „Trebuie să îl dăm împrumut”
Data publicării:
Patronul celor de la FCSB s-a hotărât în privința evoluțiilor viitoare ale unui fotbalist „roș-albastru”, după victoria din Supercupa României, scor 3-0, contra Corvinului Hunedoara.

Gigi Becali nu îl mai vrea pe Eduard Radaslavescu

Patronul echipei FCSB a decis ca Eduard Radaslavescu să fie propus pentru un împrumut la o altă formație, după evoluția din Supercupa României, scor 3-0, împotriva Corvinului Hunedoara. Fotbalistul în vârstă de 19 ani a fost schimbat la pauza meciului de joi seară, de pe stadionul din Ghencea.

„E bun Musi, extraordinar. El va juca, nu va mai juca Radaslavescu. Părerea mea este că pe Radaslavescu trebuie să îl dăm împrumut, pentru că nu mai are loc în fața lui Musi, niciodată în viața lui. Musi e jucător talentat.

Eu îl mai am și pe Tavi Popescu care e încă U21. Dar eu vreau să îmi fac echipa cu cine vreau eu. Vreau să îmi joace echipa mea. Am două competiții acum. Liga Campionilor și campionatul. Vreau să îmi rulez jucătorii.

La fotbal contează o mică rotiță, pentru că nu sunt o mie de rotițe. Sunt 10-11 rotițe. Una din 10 influențează foarte mult. Dacă nu merge una, poate să dea tot mecanismul peste cap.

Dar să vezi când schimbi rotița…e mai bună rotița aia? Pe mine mă interesează să joc cu cine vreau eu. Dacă nu merge cu Musi, ce facem?!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Nu este prima dată când Gigi Becali îl umilește public pe tânărul fotbalist. În luna aprilie a acestui an, în timpul confruntării dintre Farul Constanța și FCSB, Radaslavescu, eligibil pentru regula U21, a fost schimbat în minutul 28. Atunci, jucătorul a părăsit terenul în lacrimi, iar colegii săi au sprintat spre el pentru a-l consola. 

Becali: „Trebuia schimbat chiar mai devreme”

Gigi Becal a explicat, după acel meci, de ce s-a decis schimbarea mijlocașului: „Îmi permite regulamentul? Lasă, mă, înjurătura! După ce nu joci nimic... Trebuiau schimbați 5-6, toată echipa. (n.r.- Radaslavescu) A pierdut toate mingile. Ei nu știu? Le-a spus și MM: `La Gigi pierzi mingea, ești schimbat!`. Nu e normal să-l consoleze (n.r.- coechipierii) dacă a jucat prost și a fost schimbat?

A fost o discuție cu cine jucăm, cu Radaslavescu sau cu Tavi (n.r.- Octavian Popescu). Ei (n.r.- cei din staff) l-au impus pe Chiricheș,iar Radaslavescu... A jucat pentru că Tavi a fost foarte slab meciul trecut. Am zis că poate oamenii au avut dreptate, ei îl voiau pe Tavi (n.r.- titular), mă simțeam vinovat și l-am schimbat.

Când a schimbat Hagi în minutul 15...? Trebuia schimbat chiar mai devreme! E adevărat, e supărat Radaslavescu, dar dacă așa trebuie să fie ca să luăm 3 puncte? Dacă luam bătaie cu Radaslavescu în teren? Am zis că nu știți regulamentul, de aia am intrat în direct (n.r.- râde)”, spunea Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel