Superliga Romaniei Gigi Becali, după U Cluj - FCSB 0-0: "Am primit o veste pe care o aştept de 10 ani. Nu îmi arde nici de FCSB, nici de nimic"
Data publicării:
Gigi Becali a făcut mai multe declaraţii după ce FCSB a remizat, scor 0-0, contra celor de la Universitatea Cluj. În acest moment, FCSB mai are doar 7 puncte avans în fruntea clasamentului, în faţa celor de la Rapid, care se află pe locul al doilea. Dacă se va intra cu această diferenţă în playoff, atunci cele două echipe din Capitală vor mai fi despărţite de doar 4 puncte. 

Întrebat dacă a fost mulţumit de rezultatul scos de echipa sa la Cluj, Gigi Becali a spus, la Fanatik, că "aşteptam o veste de zece ani. Şi am primit-o acum un sfert de oră. Sunt atâta de bucuros de vestea asta, nu o spun, pentru că mă aşteaptă televiziunile la palat. Şi o voi spune acolo. Şi atunci nu îmi arde să vorbesc nici de FCSB, nici de nimic. Am primit o veste pe care o aştept de 10 ani. Nu are legătură cu fotbalul, are legătură cu mine. E o veste care vă interesează şi pe voi. (n.r. sunteţi bunic?) Nu, bunic sunt deja de trei ori. Am doi nepoţi şi îl aştept şi pe al treilea. E o veste pe care o aştept de 10 ani. Nu e mare lucru a vinde. Nu e vorba doar despre bani, ci despre demnitate, de lucruri nedrepte care mi s-au întâmplat în viaţă". 

U Cluj putea câştiga în faţa FCSB 

Universitatea Cluj a terminat la egalitate cu FCSB, 0-0, luni seara, pe Cluj Arena, în ultimul meci din etapa a 26-a a Superligii de fotbal.

U a ratat un penalty, în minutul 16, prin Dan Nistor, al cărui şut a fost apărat de portarul Ştefan Târnovanu, care a intervenit apoi salvator şi la reluarea lui Nistor.

Lovitura de pedeapsă a fost dictată pentru faultul lui Mihai Lixandru asupra lui Nistor, scrie Agerpres.

Fundaşul ghanez Nana Antwi a debutat la FCSB, intrând la pauză.

U Cluj are o singură victorie în ultimele şapte etape, două egaluri şi patru eşecuri.

FCSB, care are două egaluri în ultimele trei etape, e neînvinsă de opt etape, în care a înregistrat cinci victorii şi trei egaluri.

Scorul a fost egal şi în tur, 2-2.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel