Superliga Romaniei Gigi Becali l-a comparat pe Daniel Bîrligea cu... o oaie
Data publicării:
Transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB este subiectul săptămânii în fotbalul românesc. Gigi Becali şi Ioan Varga s-au înţeles asupra sumei de transfer, dar fotbalistul nu a semnat încă. Becali l-a comparat pe fotbalist cu... o oaie. 

Ioan Varga a acceptat să îl cedeze pe Daniel Bîrligea la FCSB în schimbul a două milioane de euro, plus 15% dintr-un transfer viitor, însă Gigi Becali spune că nu e de acord cu cerinţele impresarului. 

"Ne-am înțeles, contract, tot. După care l-am sunat pe Bîrligea. Mi-a plăcut și el, așa ca mine, adică bărbătește. Mi-a zis:  'Da, nea' Gigi, de acord'. El are 6 mii acolo, eu i-am dat 25.000. Dar ei aveau o înțelegere să-i prelungească cu 18.000. Îi dau 25, am vorbit cu el, apoi am vorbit cu impresarul. 

Am vorbit cu impresarul, mi-a zis: 'De ce să să dați două milioane, dați 1,5'. I-am zis că nu-i problema lui. Îi plătesc și 300.000 comision. Mi-a zis că nu vrea contractul pe 5 ani, vrea pe 3. Ce vorbești, mă?

I-am zis clauză de reziliere 15 milioane, el a vrut 5 milioane. Păi ce, eu dau două ca să iau cinci? Eu, când văd că mai are un jucător doi ani, îl chem să semneze pe încă trei. Cum adică să semnez pe trei ani primul contract?

Bîrligea mi-a spus să vorbesc cu impresarul, dar că tot el hotărăște. I-am zis să vină la Palat, face o copie, trimite la impresar și semnează. Nu mi-a mai răspuns la telefon. E belea mare cu impresarii ăștia. Nu prea mai cred că se face. Păi eu nu semnez pe 3 ani, sunt idiot?", a declarat Becali. 

Becali l-a comparat pe Bîrligea cu o oaie

Într-un dialog cu Ilie Dumitrescu, Gigi Becali l-a comparat pe atacantul CFR-ului cu o oaie. 

Gigi Becali: ”Hai să vă spun ceva. Eu voiam să folosesc un alt termen. Dacă oile le-am vândut, cum să mai vii tu după? Dacă am vândut oile și am luat banii pe ele, tu ce mai faci după?”.

Ilie Dumitrescu: ”Nu merge asta, trebuie să-și dea acceptul și oaia, nu e bun exemplul! Adică trebuia să ai și jucătorul semnat”.

Gigi Becali: ”Noi ca oameni de afaceri ne-am înțeles, asta zic. Eu cu Varga ne-am înțeles. Dacă vezi că doi oameni au semnat un contract? O să vedeți, nu se duce băiatul la Rapid. Păi, el este fraier? I-am zis că la anul, pe timpul ăsta, o să aibă 3 milioane salariu. I-am scris. În situația asta, ești mai tare decât la echipa națională, că vii la FCSB și poți să pleci în vară”.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel