Superliga Romaniei Gigi Becali nu și-a luat gândul de la Louis Munteanu. Ce sumă ar da pentru transferul la FCSB
Data publicării:
Louis Munteanu a fost transferat de CFR Cluj de la clubul italian Fiorentina, atât FCSB, cât și Rapid anunțându-și dorința de a-l coopta pe jucătorul în vârstă de 22 de ani.

După remiza dintre Petrolul Ploiești și CFR Cluj (0-0), respectiv victoria FCSB-ului în fața celor de la Dinamo București (2-0), finanțatorul „roș-albaștrilor” și-a reexprimat dorința de a-l transfera pe Louis Munteanu la campioana en-titre.

Daniel Bîrligea, unul dintre preferații lui Becali, a reușit să marcheze primul gol al partidei în derby-ul cu Dinamo de pe Arena Națională, meci contând pentru a XIII-a etapă a Superligii. Și Louis Munteanu vine după o prestație excelentă în cadrul preliminariilor EURO 2025, în urma cărora echipa națională de fotbal a României U21 a reușit calificarea la Campionatul European. Jucătorul în vârstă de 22 de ani a reușit primul hattrick din carieră în partida Muntenegru - România (2-6).

Pe de altă parte, introdus la pauză în primul meci după pauza competițională, Munteanu a fost protagonistul unui episod aprins alături de Dan Petrescu. Antrenorul a decis să îl înlocuiască pe Louis Munteanu cu Andrei Artean înainte cu 40 de secunde ca meciul să se încheie, lucru care l-a înfuriat pe fotbalist, care nu a vrut să îi audă explicațiile tehnicianului CFR-iștilor.

Astfel, Gigi Becali a declarat că Louis Munteanu este așteptat în orice moment la FCSB, urmând să îl transfere cu aceeași sumă pe care CFR a plătit-o pentru mutarea din vară, alături de încă 500.000 de euro, sumă care va merge la impresar.

„Oricând îl iau, că e fotbalist. Eu dau cât a dat el și 500.000 în plus la impresar”

„Louis Munteanu e al doilea în România după Bîrligea, care e mai complet, mai luptător. Eu, dacă sunt în locul lui Lucescu, îi iau pe Bîrligea și Louis Munteanu. Nu se face așa ceva (n.r. schimbarea lui Dan Petrescu la Munteanu).

Eu am făcut multe, dar să batjocoresc un jucător când mai sunt două minute… Nu fac! Ăla e fotbalist, Munteanu e fotbalist. Ce să mai?! Așa îi trebuie. Dacă era la mine… Eu pe Munteanu îl iau oricând.

Oricând îl iau, că e fotbalist. El a dat 1,5 milioane de euro. Treaba lor ce fac și ce zic. Eu dau cât a dat el și 500.000 în plus. Dar cât a dat el și condițiile în care l-a luat el. Și mai dau eu 500.000 în plus la impresar”, a spus Gigi Becali, citat de Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.

Fotbal international Neymar a revenit pe terenul de fotbal, după o pauză de un an

Revenirea fotbalistului brazilian a fost primită cu...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Florentin Petre e sincer după înfrângerea în faţa FCSB-ului. "E cea mai bună echipă din Liga 1"

pixel