Liga Campionilor Gigi Becali s-a convins: „Acolo s-a văzut diferența!” Ce jucător nu va prinde următorul 11 în returul cu Maccabi
Data publicării:
Campioana Superligii a încheiat la egalitate, scor 1-1, în prima manșă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor, în fața echipei israeliene Maccabi Tel Aviv.

Gigi Becali: „O să aibă o mare problemă cu mine dacă nu slăbește trei kilograme”

Patronul celor de la FCSB a anunțat că noul jucător al „roș-albaștrilor”, Daniel Popa, va fi înlocuit în primul 11 de David Miculescu, din cauza kilogramelor în plus pe care fostul fotbalist al celor de la „U” Cluj le-ar avea. De asemenea, Becali a mai spus că Miculescu și-a câștigat poziția de titular în urma prestației de marți seară cu Maccabi.

În meciul desfășurat pe stadionul „Steaua” din București, Daniel Popa și David Miculescu au evoluat în mod egal pe teren. Lui Popa i s-a acordat prima repriză, în timp ce Miculescu a jucat în partea a doua a meciului.

„Miculescu m-a convins și el va fi cel care va juca titular. Eu nu zic că Popa nu este de nivelul FCSB. Dacă este la FCSB, este la acest nivel, dar el trebuie să slăbească trei kilograme.

O să aibă o mare problemă cu mine dacă nu slăbește trei kilograme. Nu a câștigat duelurile”, a precizat Gigi Becali, la Prima Sport.

CITEȘTE ȘI Elias Charalambous, optimist înainte de returul cu Maccabi Tel Aviv: „Vom fi mai buni de la meci la meci”

„Acolo s-a văzut diferența dintre Popa și Miculescu. Miculescu e mai valoros decât Popa, m-am convins. Nu neapărat de bani, e mai puternic, câștigă mai multe dueluri.

Atacantul de careu trebuie să câștige dueluri, chiar dacă nu dă gol. N-are rost să discutăm. Da (n.r.- Miculescu, opțiunea numărul 1).”, a mai spus Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Manșa secundă în fața celor de la Maccabi Tel Aviv, din deplasare, este programată pe 31 iulie, de la ora 21:00, la Budapesta.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Liga Campionilor

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel