Superliga Romaniei Gigi Becali spune că Dan Şucu s-a păcălit cu toţi jucătorii luaţi de la FCSB
Data publicării:
Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB, îl ironizează pe Dan Şucu, patronul Rapidului, şi spune că s-a păcălit cu toţi jucătorii luaţi de la liderul campionatului. 

”Când vei vedea vreodată un jucător că joacă la mine și eu îl dau și va funcționa în altă parte, să-mi zici ce vrei tu. Adică dacă eu îl dau, la revedere! Înțelegi? La toți jucătorii pe care eu îi dau.

Acuma când a cumpărat de la mine s-a păcălit (n.r. Dan Șucu). Și după ce s-a păcălit de două ori (n.r. cu Răzvan Oaidă și Iulian Cristea), a mai vrut să se păcălească și a treia oară (n.r. cu Damjan Djokovic)”, a spus Gigi Becali, la Fanatik

"Tata avea un prieten Andrei. Ăla avea un tată, care era de-o seamă cu tata. Și ăla i-a spus lui Andrei: ‘Băi, cu Tase să te faci tovarăș cu el, dar să nu-i vinzi, să nu-i cumperi. Dacă vei vinde la el, te va păcăli. Dacă vei cumpăra de la el, te va păcăli iar pe tine. Fă-te doar tovarăș’.

Deci cu Gigi Becali n-ai cum. Dacă vinzi sau cumperi te păcălești. Trebuie să te faci doar tovarăș ca să poți să câștigi”. Horia Ivanovici a tras repede concluzia: „Am înțeles. Deci de fapt toți cei care au luat jucătorii, inclusiv Șucu, s-au păcălit”.

Gigi Becali a început să râdă cu poftă și i-a transmis patronului Rapidului: "O să vezi. El când s-a făcut cu mine tovarăș a câștigat. Eh, acuma când a cumpărat de la mine s-a păcălit. Și după ce s-a păcălit de două ori, a mai vrut să se păcălească și a treia oară. 

Acuma vreau să-l văd și pe Șucu. Că și el a zis: Domne, ar fi un eșec pentru noi să terminăm sub FCSB. Și eu zic că ar fi un eșec pentru noi să terminăm cu 20 de puncte mai puțin decât el”.

Becali nu l-a uitat nici pe Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova 

Înainte de meciul cu FCSB, Mihai Rotaru spunea că, post pe post, oltenii sunt mai valoroşi. FCSB a câştigat, însă, cu 3-0, iar Gigi Becali i-a întors replica lui Mihai Rotaru.

"Când am văzut aia cu posturile am leșinat de râs. Vorbeam cu Mihai Stoica şi i-am zis că singurul jucător valoros de la ei, e Mitriță, care nu are cum să fie mai bun decât Coman. Și al doilea, care s-ar putea să fie mai bun decât Radunovic. Mie îmi place de Bancu, alții zic că nu. În rest nu are nimic mai bun ca noi. Singurul valoros e Mitriță, dar Coman e zece clase peste el.

El are jucători de care nu am auzit. Cum să fie mai buni ca noi? Are 5-6 jucători de care aseară am auzit prima dată. Cum să spui asta? La mine sunt trecuți prin război, prin foc. I-am topit ca argintul!. I-am dat nana, o să țină minte toată viața lui nanaul ăsta”, a mai spus patronul liderului din SuperLiga.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel